Cultura i Espectacles

Queen arriba per partida doble amb sengles concerts tribut

El Centre Cultural i la Sala Rasa 64 coincideixen aquesta setmana en oferir als afeccionats sengles tributs al grup Queen. En el cas del Cultural, s’han exhaurit ja les entrades per a les dues funcions que tindran lloc demà.

L’espectacle We love Queen, que es podrà veure a l’auditori de La Rambla, és un tribut a la mítica banda liderada per Freddie Mercury que repassa els seus grans èxits. El fet que s’hagin exhaurit les localitats farà que més de 1.400 persones puguin veure l’esdeveniment programat per aquest diumenge.

Els organitzadors del concert subratllen que "un perfectament caracteritzat Freddie Mercury farà reviure la màxima esplendor del grup amb mítiques cançons." El repertori inclou cançons tan conegudes com "Friends will be friends", "We Will Rock You", "Don’t stop me now" o "Bohemian Rapsody", entre altres. En total es podran sentir setze temes.

A més a més, "We love Queen té tots els ingredients per fer emocionar al públic com si es tractés de la banda mateixa; L’espectacle està perfectament ambientat com si fos una litúrgia d’exaltació a la vida i l’obra de Queen escenificant una ‘catedral’ amb vitralls de diferents colors i una gran escalinata presidida per un tron pel gran Freddie Mercury." El líder d’aquesta mítica formació està interpretat per Enrique Sequero. L’acompanyen l’actor i també cantant Manuel Bartoll, i tres parelles de ballarins en les coreografies. Tot això amb la música en directe dirigida per Julio Vaquero (guitarra i veu) i acompanyat de Jorge Ahijado (guitarra i veu), Micky Martínez (bateria) i Sergio González (teclats).

Gires nacionals
A la sala Rasa 64 el protagonisme recaurà en el projecte Queen Forever, avui a les 10 de la nit (el preu de les entrades està entre 24 i 27 euros.) El grup arriba a Terrassa després d’haver protagonitzat concerts per tota la geografia nacional, omplint recintes com ara el Hard Rock Hotel d’Eivissa davant més de sis mil persones. També destacable ha estat el seu pas pel programa televisiu "Got talent", on van arribar a ser semifinalistes i ser "l’únic grup tributo que ha conquistat a Risto Mejide", asseguren.

La banda es troba actualment protagonitzant concerts en el marc de la seva gira "Bohemian Rhapsody", iniciada l’any passat, que els està portant a visitar les principals ciutats europees.

Els precursors d’aquesta proposta han estat Tolo Sanders (Freddie Mercury) i Adrián Pujadas (Brian May), als qui s’han sumat Diego Roldán (John Deacon) , Haritz Caperochipi (Roger Taylor) i Sebastián Raimundo (Spike Edney) per a reinterpretar aquest clàssic del rock.

To Top