Cultura i Espectacles

Convocada una nova edició del “Reggae Addicts” a Soul Pub

Malalts de Reggae ha convocat una nova edició del "Reggae Addicts", aquesta vegada rebatejat com "Vol.XXII". L’esdeveniment tindrà lloc aquest divendres 24 de gener, de les onze de la nit fins a les tres de la matinada, al Soul Pub (Carrer de Garcia Humet, 90). Els protagonistes seran, en aquesta ocasió, Tropical Rats i Malalts de Reggae.

Reggae Addicts es presenta com "una iniciativa musical gratuïta que acull sessions de música jamaicana dels anys 60’s, 70’s i 80’s (ska, rocksteady, reggae, roots, rub-a-dub…) reproduïdes en format vinil".

L’entitat organitzadora és Malalts de Reggae, i específicament s’ocupa "de les tasques de selectors residents, tot i que es compta amb l’acompanyament d’altres col·lectius, diferents a cada edició, que també fan de selector, DJs o vocalistes", s’explica.

La proposta té lloc de forma bimensual el darrer divendres de cada mes senar, i inaugura aquest 2020 aquest mes de gener. El local que l’acull i que col·labora en la seva organització és sempre el Soul Pub, considerat actualment com a "local de referència de música negra de la ciutat i, un dels més afamats del Vallès Occidental", asseguren els organitzadors.

"Una de les coses que més enorgulleix als organitzadors d’aquestes trobades musicals, tant MDR com a Soul Pub, és l’ambient amable, acollidor i aglutinador que han aconseguit distingir els Reggae Addicts i que ha esdevingut el seu actiu més valuós, un actiu que genera un espai on tothom, sempre, és benvingut", s’explica a la convocatòria d’aquesta nova edició.

Col·lectiu Cultural
Per qui no els conegui, val la pena recordar que "Malalts De Reggae (MDR) és un col·lectiu cultural que treballa per promocionar i dignificar la música jamaicana dels anys 60s, 70s i 80s (que inclou ritmes com l’ska, el rocksteady, el reggae o el roots) i la cultura pròpia associada a aquests. MDR és un col·lectiu terrassenc i realitza les seves tasques principalment en aquesta ciutat, però també de forma extensiva a altres llocs de la geografia catalana, espanyola i europea.

La iniciativa MDR es va iniciar l’any 2005 i en aquests quinze anys d’activitat de l’associació l’han portat a organitzar entorn d’un centenar d’esdeveniments.w

To Top