Cultura i Espectacles

El Xics’n’Roll torna amb un tribut a Queen

Una de les propostes de més èxit de la programació de la Xarxa de Cases de la Música de Catalunya és la proposta Xics’n’Roll, una sèrie de tributs a populars grups orientats per a un públic familiar. Els darrers concerts dins d’aquesta programació van tenir lloc el proppassat mes de maig i a la passada Festa Major, amb un tribut a Bruno Mars i una actuació de la Xics’n’Roll Band, respectivament.

Sis mesos més tard la Nova Jazz Cava tornarà a ser l’escenari escollit per a una nova proposta, en aquest cas "per conèixer i redescobrir la mítica banda britànica Queen", anuncien els organitzadors.

El Xics’n’Roll fa gala d’un format innovador, amb el qual "petits i grans tindran l’oportunitat de tornar a escoltar al grup que va revolucionar el rock tal com es coneixia, introduint altres sons més simfònics i operístics."

Queen va aconseguir que la seva proposta marqués "un abans i un després. I és que, com a resultat, van deixar tot un llegat de cançons que han passat a la història." Són peces tan conegudes com "Bohemian Rhapsody", "Don’t stop me now", "We will rock you" o "The Show Must Go On", entre moltes altres.

Xics’n’roll es presenta com "una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills." A més dels músics que recreen el repertori dels grups objecte de tribut, "els concerts compten amb la presència d’una animadora que presenta el show alhora que explica la història de cadascun dels artistes i bandes." Això permet "als més petits conèixer les formacions més importants de la història del rock."

Els èxits de Queen sonaran a la Nova Jazz Cava el diumenge 19 de gener al migdia, en un format especialment dissenyat pels més petits de la casa. Aquests concerts per gaudir en família ja tenen entrades a la venda, per un preu de 8 euros anticipada (costaran 10 a taquilla). També s’ha posat a la venda un pack familiar, per a dos adults i dos nens, al preu de 25 euros. Els menors de 3 anys tenen l’entrada gratuïta. Les entrades per al concert es poden adquirir a https://entradium.com/events/xics-n-roll-descobreix-queen.

Gira mundial
Es dona la circumstància de què una versió renovada de Queen, juntament amb el cantant Adam Lambert, estarà de gira entre 2020 i 2021. Dos dels concerts, al juliol, es faran a Madrid.

Queen és un grup de rock britànic que es va formar el 1970. Inicialment els seus components van ser el mític i ja desaparegut cantant Freddie Mercury, el guitarrista Brian May, el baixista John Deacon i el bateria Roger Taylor. Avui en dia és un dels principals grups de música del segle xx i alhora és considerat un dels millors de la història, sent un dels majors influents de la música actual.w

To Top