Cultura i Espectacles

Nina, Natalia Jiménez, Javier Llano i “Portu”, nou jurat d'”OT 2020″

“OT 2020”, el talent musical produït per RTVE en col·laboració amb Gestmusic Endemol, tornarà l’any que ve a La 1 amb diverses novetats entre les quals destaca el renovat jurat. En aquesta edició, quatre professionals de la indústria musical valoraran als concursants cada setmana: Nina, Natalia Jiménez, Javier Llano i Javier Portugués “Portu”.

Nina, primera directora de l’Acadèmia d'”Operación Triunfo” i responsable de la preparació vocal i artística dels concursants entre 2001 i 2004, torna 15 anys després. Al costat d’ella, la cantant i compositora Natalia Jiménez; Javier Llano, director d’emissores musicals de COPE; i “Portu”, A&R i director artístic i exmembre del grup de pop i rock Modestia Aparte.

Més de 10.000 persones es van presentar als càstings celebrats en nou ciutats espanyoles. A la prova final, celebrada a Barcelona al novembre, hi van assistir al voltant d’un centenar d’aspirants. D’ells, 30 han estat preseleccionats i serà al llarg de la Gala 0 quan els espectadors descobreixin les identitats dels 18 aspirants a entrar a l’Acadèmia.

To Top