Cultura i Espectacles

Diada de Germanor del CET a Rellinars

La Diada de Germanor del Centre Excursionista de Terrassa (CET) es desenvoluparà enguany demà, presentant un conjunt d’activitats que han estat habituals en convocatòries anteriors, sense novetats.

Així ho especifica el president de l’entitat, Xavi Busom, qui avança que el total d’inscripcions ha arribat ja als dos-cents participants, per la qual cosa és fàcil de preveure que el total de participants pugui estar entorn de les 220 o les 230 persones. Es tracta d’una xifra bastant superior a la de l’any passat, quan van acudir a aquesta Diada de Germanor un total de 180 persones.

El Centre Excursionista de Terrassa ha escollit en aquesta ocasió, com a lloc de trobada, "la nostra muntanya: Sant Llorenç del Munt." L’activitat es desenvoluparà entorn la masia de Casajoana de Rellinars, "al voltant d’una taula i amb les persones amb qui compartim la passió per la muntanya, el coneixement de la natura o la cultura del nostre país", especifiquen.

Diferents seccions
La jornada serà especialment útil per conèixer de primera mà les activitats de totes les seccions del Centre: senderisme, espeleologia, escalada, fotografia, bicicleta de muntanya, ciències naturals, marxa nòrdica, infantil i juvenil." Totes elles han organitzat activitats per a tothom.

Els participants sortiran aquest diumenge, a les 8.30, des de l’estació del Nord cap a Rellinars. Allà es dirigiran a la zona de la masia Casajoana, on entre les 10 i la 1.30 del migdia es desenvoluparan les activitats programades. A les dues està prevista una Arrossada popular, i a les tres començaran les activitats de tarda, que es desenvoluparan fins a les 16.30 hores, quan els primers autocars comencin a tornar a casa.

To Top