Cultura i Espectacles

Macedònia presenta les seves noves cançons al Cultural

Un dels fenòmens musicals per a públic infantil al territori català visitarà aquest diumenge el Centre Cultural Terrassa, amb el principal propòsit de presentar el seu nou disc. Es tracta de Macedònia, i el seu nou elapé, titulat "Escandaliciós."

En aquest nou espectacle "Les fruites", amb la seva banda d’acompanyament, presentaran les seves noves cançons i les melodies més "vibrants" del seu repertori. La nova generació de fruites té com a integrants a Anna Cascos (Pinya), Carlota Arrey (Mandarina), Gina Santaló (Llimona), Noa Massoutié (Kiwi), i Mar Blanch (Maduixa).

Els quinze anys de recorregut professional d’aquesta formació són el principal aval de la seva nova entrega. El seu títol "està inspirant en l’article l’instant previ de la malaguanyada i enyorada periodista Tatiana Sisquella", s’explica. Cadascuna de les onze cançons del disc, s’afegeix, amaga "un univers i una història particular."

Un dels exemples és la peça "Blue Blue", primer senzill de l’àlbum, una cançó que "fa sàtira en to divertit del poder de les xarxes socials i de com influencien a la societat actual… Fins al punt que es pugui donar credibilitat a què el mar és blau perquè els peixos fan ‘blue blue’."

D’altres exemples són "Senyor groc", peça a la qual es parteix "d’una metàfora de la paleta de colors", amb l’objectiu d’explicar "els diferents significats d’aquest color."

D’altra banda "Escandaliciós", la cançó que dóna títol a l’àlbum, "parla de l’instant previ, d’aquell moment que a vegades acaba essent millor que el fet que el precedeix, que sol ser aquella cosa tan especial que s’està esperant amb candeletes", diuen al text explicatiu del seu nou espectacle.

Cançó en anglès
S’afegeix que "alguns dels altres singles d’aquest disc són ‘Mulla’t’, ‘Marenostrum’ i la cançó en anglès ‘Inclusive World’. Aquest últim és la primera cançó que les Macedònia han gravat tocant elles mateixes tots els instruments", es matisa.

Els músics que acompanyen a les cinc protagonistes del concert són Dani Coma "Poma" (guitarra), Ignasi Llovet "Plàtan" (bateria), Pep Pastor "Cacao" (baix), Jaume Coma "Maracujà" (trompeta), Ferran Martín "Mango" (guitarra), Eduard Puigrodon (piano i teclats) i Anna Cascos (violí.).

Les dades

Grup Macedònia

Lloc Centre Cultural Terrassa

Data Diumenge, 6 d’octubre, sis de la tarda

Preus 10, 12 i 15 euros (segons ubicació de la localitat). Disponible pack familiar i descomptes diversos

To Top