Cultura i Espectacles

Art de reflexió sobre la nova masculinitat

L’ home del segle XXI, "un home fràgil, que es busca a si mateix i als altres en un món que no necessita murs, sinó membranes que diferenciïn el fet masculí del femení", i que al mateix temps "no els demani tenir una aparença prefixada", protagonitza els nou retrats de "La costilla". És l’exposició que l’artista Imanol Buisán (Terrassa, 1985) inaugura avui a La Galeria, l’espai del Centre Cultural en què diverses sales d’art de la ciutat presenten artistes de la seva escuderia. "La costilla" arriba de la mà de l’Estudi Tigomigo, la sala del carrer Viveret.

Cada retrat ha estat creat per Imanol Buisan a partir de l’extracció de pigments de revistes amb cinta adhesiva. Amb ells, l’artista confecciona uns collages sobre una superfície transparent que permet veure l’obra des de perspectives diferents.

El temps i el llenguatge
Buisan és un artista especialitzat en collages, i en dues temàtiques: el temps i el llenguatge. En el seu treball assimila i s’enfronta a tota la cultura audiovisual que el precedeix i la que s’està construint per fer, com un mètode artístic de reciclatge de la imatge, de reutilització.

Obres de Buisán han estat publicades en revistes i llibres internacionals com ara "Maintenant" (Estats Units), "Ground Magazine" (Alemanya), o "Colective Collage" (Internacional). També han estat incloses en exposicions col·lectives i ha realitzat alguna individual, entre elles "Ese libro no se corta", a la Casa Soler i Palet, el 2016.

Les dades

Exposició: "La costilla"

Artista: Imanol Buisán

Sala: Espai La Galeria del Centre Cultural Terrassa

Dates: Del 3 d’octubre al 3 de novembre

Inauguració: Avui, a les set de la tarda

To Top