Contingut patrocinat

Tecnologia 3D per a la salut dels teus peus

Podoactiva

El doctor Guillem Mestre

Terrassa compta amb una nova clínica que promet canviar el panorama de la salut podològica de la ciutat. Podoactiva ha obert un nou centre al passeig del Vint-i-dos de juliol, reforçant la seva presència a Catalunya, on ja compta amb 16 clíniques més. El seu gran valor afegit és l’aposta per la innovació tecnològica i la recerca, que la distingeix d’altres clíniques podològiques.

La seva tecnologia patentada, com el sistema d’escaneig en 3D del peu, permet obtenir un motlle digital molt precís, garantint així que els tractaments s’ajustin perfectament a les necessitats de cada pacient. D’aquesta manera, es pot identificar quines àrees necessiten suport o correcció. Les plantilles, per exemple, es dissenyen tenint en compte l’estil de vida del pacient, l’activitat física o les patologies prèvies. D’aquesta manera, el dispositiu serà perfectament funcional i còmode.

El sistema d’escaneig també resulta fonamental en la prevenció. Amb aquesta tecnologia, la clínica pot detectar anomalies en la trepitjada o en l’estructura del peu abans que es converteixin en patologies greus.

Un dels col·lectius que més es beneficiarà d’aquesta nova clínica són els esportistes. Clubs locals com el Terrassa FC o l’Atlètic ja col·laboren amb Podoactiva per optimitzar la salut dels seus jugadors. En esports com el futbol o l’atletisme, on la biomecànica dels peus és fonamental, aquests tipus d’estudis marquen la diferència en la cura i prevenció de problemes podològics.

Tot i això, un estudi biomecànic és recomanable per a tothom. Sovint, acudim al podòleg quan ja hem desenvolupat una patologia, però revisar la salut dels peus de manera regular ajuda a prevenir problemes abans que es manifestin. En el cas dels nens, fer una primera revisió als 3 o 4 anys és crucial per assegurar-se que el desenvolupament del peu és correcte. Per als adults, encara que no tinguin cap dolor, l’estudi pot ser útil per millorar la postura o evitar sobrecàrregues o tensions.

La resposta dels pacients ha estat molt positiva des de la seva obertura, dijous passat. Els egarencs mostren interès en els serveis que ofereix el centre, cosa que confirma la necessitat de comptar amb una clínica d’aquestes característiques a la ciutat.

La clínica està situada al passeig del Vint-i-dos de Juliol, 329 i el seu número de telèfon és el 936 55 01 11

To Top