Contingut patrocinat

L’Euncet Business School arrenca un nou curs de la seva formació per a executius

Euncet Business School

Acte de Cloenda d’Executive Education a l’Euncet Business School el passat mes de juliol

Els programes d’Executive Education de l’escola de negocis egarenca comencen una nova edició el pròxim 18 d’octubre tant en modalitat online com presencial i giren al voltant d’àmbits com la gestió empresarial, el màrqueting i el management

Qui ha dit que els estudis universitaris o l’arribada al mercat laboral siguin el final d’una trajectòria formativa? Amb aquesta filosofia en ment, l’escola de negocis egarenca Euncet Business School arrencarà un nou curs dels seus programes d’Executive Education, la seva formació per a executius, el pròxim divendres 18 d’octubre.

Els programes d’Executive Education estan dirigits tant a directius o gerents en càrrecs intermedis com a professionals que encara estan desenvolupant la seva trajectòria acadèmica i laboral en els àmbits del management, el màrqueting i el lideratge d’equips o projectes. El seu objectiu és dotar-los dels coneixements i les eines perquè aquests puguin assolir posicions de major responsabilitat a les seves empreses.

Entrada del Campus Terrassa de l’Euncet Business School

“Anomenem aquests programes de ‘formació permanent‘ pel fet que els seus continguts estan en constant actualització i tenen en compte les últimes tendències del mercat laboral”, assenyala la directora del Departament d’Admissions, Màrqueting i Comunicació de la business school, Mercè Arnero, qui també posa l’accent en la flexibilitat que ofereixen aquestes opcions formatives. “Tenim clar que els nostres programes d’Executive Education han de poder adaptar-se a les necessitats i circumstàncies de professionals que ja estan en actiu i que han de compaginar la formació amb la feina”, explica a aquest mitjà.

En aquest sentit, la universitat compta amb diferents programes de formació per a executius centrats en diferents àrees de la gestió empresarial. D’una banda, el transversal Global Executive Master in Business Administration s’imparteix tant en modalitat online com en modalitat presencial al Campus Terrassa de la universitat. D’altra banda, el Postgrau en Direcció de Projectes s’imparteix exclusivament en modalitat presencial i tant el Postgrau en Direcció de Màrqueting com el Postgrau en Management, el Postgrau en Innovació i el Postgrau en Lideratge Orgànic es duen a terme en modalitat 100 % online.

Els interessats a conèixer més informació sobre les formacions d’Executive Education de l’Euncet Business School ho poden fer posant-se en contacte amb la universitat a través del correu executive@euncet.com o el número de telèfon 935 47 60 66. D’aquesta manera, podran resoldre tots els seus dubtes i rebre atenció personalitzada de la mà dels assessors del centre universitari.

To Top