Contingut patrocinat

El que sí funciona per tractar les taques solars a la pell

Grup Policlínic

Et descobrim els tractaments més efectius i segurs amb tecnologia làser mèdica

Si el sol ha accentuat les taques de la teva pell o te n’han sortit de noves després de les vacances, ha arribat el moment d’eliminar-les. Per saber el mètode més efectiu i precís per eliminar-les, parlem amb la Dra. Cortés, metge experta en tractaments dermatològics i del teixit cel·lular subcutani amb làser del Grup Policlínic. I és que la Dra. Cortés ha dedicat la seva carrera a perfeccionar tècniques de rejoveniment i tractaments per a l’eliminació de taques i posseeix certificacions en dermatologia estètica.

Com podem identificar una taca produïda per l’exposició al sol?

Les taques solars es poden reconèixer per la seva forma circular i apareixen en zones del cos que han estat més exposades al sol. La pell té memòria i va emmagatzemant el sol que prenem durant tota la nostra vida, així l’aparició d’aquestes taques en la pell és deguda a l’exposició als raigs solars durant anys. Podríem fer un símil amb un got d’aigua que s’emplena i quan ja no té més cabuda l’aigua vessa, això és el que li passa a la nostra pell que va absorbint els raigs de sol i quan ja no té més cabuda mostra la taca.

Poden existir diferents tipus de taques solars?

Sí, podem incloure dins d’aquest grup les taques cafè amb llet, les pigues, els melasmes (taques asimètriques localitzades en els laterals del front, pòmuls i bigoti) i els nevus.

Actualment, quin és el tractament més efectiu i segur per eliminar una taca produïda per el sol?

Aquestes taques les podem tractar amb tecnologia làser de manera efectiva. La més recomanable és la teràpia de llum polsada intensa, també coneguda com a IPL. Aquest tractament elimina petites àrees fosques alhora que crea una pell més uniforme.

Generalment, es requereixen entre 3 i 5 sessions, depenent de factors com la profunditat i l’antiguitat de la taca. En casos on el lentigen té components més profunds, complementem l’IPL amb un làser de CO₂. Aquest làser penetra a nivells més profunds per destruir el pigment fosc, assegurant resultats òptims i duradors.

“Aquestes dues tecnologies obtenen excel·lents resultats en mínimes sessions.”

El professional mèdic decidirà quina és la millor opció un cop valorat cada cas de forma particular. És important que ens visitem per rebre una valoració mèdica d’un metge especialista que ens aconselli.

Dra. Maria José Cortés
Col·legiada 32.832 COMB
Experta en tractaments dermatològics i del teixit cel·lular subcutani amb làser
Responsable de la Plataforma Mèdica Làser de Grup Policlínic

Més informació d’interès

Ara i per temps limitat la Plataforma Mèdica Làser de Grup Policlínic ofereix una VALORACIÓ GRATUÏTA realitzada per un Dr./a. (visita valorada en 120€) que es pot sol·licitar en:

Policlinic Terrassa
Carrer Goleta 19. Terrassa
Tel. 93 788 84 45
www.grup-policlinic.com

Policlínic Terrassa
Estètica Avançada
Carrer Goleta 3. Terrassa
Tel. 93 788 84 45
www.grup-policlinic.com

To Top