Contingut patrocinat

Kids&Us, el mètode natural per aprendre anglès a partir d’un any

Kids&Us

Les seves a classes d’anglès segueixen un mètode divertit i interessant per als nens

Kids&Us obre el període d’inscripcions per a nens i nenes a partir d’1 any a Terrassa. Les seves a classes d’anglès segueixen un mètode divertit i interessant per als nens, que van aprenent a comprendre i comunicar-se en anglès de la forma més natural: l’estructura gramatical, que aprenen de forma rellevant i contextualitzada segons el tram d’edat.

L’escola presenta una fórmula d’aprenentatge natural amb un mètode estructurat perquè els nens entrin en contacte amb aquesta llengua de manera atractiva i adaptada al moment cognitiu de cada alumne.

Amb grups reduïts d’un màxim de 8 alumnes, els nens i nenes reben una atenció personalitzada a classe, la qual cosa facilita que ben aviat comencin a fer les seves primeres interaccions en anglès.

Històries i personatges

Mentre que els nadons d’un i dos anys s’endinsen al món de l’anglès acompanyats per dos ratolins molt simpàtics, els grups des de tres anys també tenen protagonistes adequats als seus interessos i motivacions. A partir de set anys els nens comencen a formular oracions més complexes i comencen a expressar-se en anglès per escrit.

Material adequat a cada edat

El mètode d’aprenentatge de Kids&Us està basat en un material molt interactiu per als petits. Peluixos, àlbums d’adhesius, vídeos i àudios són essencials per a l’avenç dels nens en el seu camí cap al domini de l’anglès. A més de la feina que es realitza a classe, els alumnes disposen de diferents materials per treballar a casa.

Sandra Campos, directora de Kids&Us Terrassa Centre i Vallparadís, i Annie Pérez, directora de Kids&Us Terrassa Nord

A Kids&Us tot té un fil conductor, un programa, metodologia i objectius molt clars. L’essència és que els nens aprenguin a crear estructures gramaticals de forma contextualitzada, però també a través de la repetició, eina tan bàsica per a l’aprenentatge”, expressa Sandra Campos, directora de Kids&Us Terrassa Centre i Vallparadís. “Treballem amb alumnes en edats molt primerenques, en moments crucials de les seves vides. Sabem com és d’important fer-los un bon acompanyament. El nostre mètode està molt vinculat a l’emoció, que al final és la manera natural i intuïtiva d’aprendre, i és per això que funciona”, afegeix Annie Pérez, directora de Kids&Us Terrassa Nord.

Nou centre: Kids&Us Avinguda Jaume I

Kids&Us Terrassa Nord ha ampliat i renovat les seves instal·lacions

Després de més d’11 anys al barri de Sant Pere, Kids&Us Terrassa Nord amplia les seves instal·lacions per donar cabuda als més de 600 alumnes que aprenen anglès amb la seva metodologia. Més de 300 m2 d’instal·lacions totalment renovades i amb espais especialment pensats per a acollir les necessitats tant dels nous nens i nenes d’entre 1 i 7 anys que s’incorporen a la metodologia com d’aquells alumnes que fa temps que els acompanyen (molts dels quals ja com a professors) fins als 18-20 anys, que completen el cicle Kids&Us aconseguint certificats oficials, com ara el Proficiency de Cambridge.

Vols saber més sobre el mètode Kids&Us i les activitats que organitzen, els horaris del pròxim curs o aclarir qualsevol dubte? Contacta amb ells:

  • Kids&Us Terrassa Centre (C/ Puig Novell, 6-8) i Kids&Us Terrassa Vallparadís (Pl. 11 de setembre 3-5) al telèfon 673 508 602 / 675 058 998 o al correu electrònic terrassa@kidsandus.cat;
  • Kids&Us Terrassa Nord (Av. Jaume I, 307), al telèfon 673 23 52 68 o al correu electrònic terrassanord@kidsandus.cat
Kids&Us, el mètode natural per aprendre anglès a partir d’un any
To Top