Contingut patrocinat

Una oferta extensa, amb pàdel i diverses alternatives a Terrassasports

Estiu a Terrassasports

Terrassasports anuncia una proposta àmplia i variada d’activitats educatives i engrescadores per gaudir al màxim del període de vacances. Entre totes elles hi destaca especialment el vessant esportiu, que es concreta amb la natació, el pàdel, els esports col·lectius bàsics, els atlètics i els jocs recreatius i populars. Les inscripcions ja es poden fer efectives des de principis d’aquest mes de maig.

Comença el 25 de juny i acaba el 26 de juliol i està destinat a infants dels 3 als 12 anys. És de dilluns a divendres, amb diferents horaris, de 8.30 a 13 hores, de 8.30 a 18 hores, amb dinar inclòs, o amb opció per a les tardes, de 15 a 18 hores.

S’inclouen, a més, una sèrie d’activitats especials, com sortides al Parc de les Nacions Unides, una escalada a Gravetat Zero, Boting, tres nits a les instal·lacions de Terrassasports i altres sortides com al centre d’oci amb varietat de jocs Oca Loka, que està ubicat a la localitat de Vilanova i la Geltrú, i al parc aquàtic Marineland, amb tobogans i piscines infantils, que es troba a la població de Palafolls.

Del 25 de juny al 19 de juliol, està previst, també al mateix equipament, el campus de pàdel, orientat principalment a la millora tècnica i de rendiment d’aquesta disciplina esportiva. Es durà a terme un programa de tecnificació, amb un màxim de quatre nens per pista.

D’aquesta manera, els participants podran viure qualsevol situació de partit o pràctica de cops específics. A més, es treballarà la part tàctica, la tècnica i el condicionament físic, sense oblidar la disputa de partits on plasmar tot el que s’hagi après en la tecnificació esmentada, i compartir amb els companys un ambient dinàmic divertit. En finalitzar el matí els infants que hi participin es podran refrescar a la piscina d’estiu que hi ha a aquestes instal·lacions terrassenques.

Aquest es tracta d’un campus que està pensat per incloure infants entre els 9 i els 17 anys, i en uns horaris que van de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores. Els participants dels dos campus rebran com a obsequi una samarreta tècnica.

To Top