Contingut patrocinat

Un estiu ple d’aventures esportives i emocions amb Atlètic Terrassa

Atlètic Terrassa

L’estiu és sinònim de diversió, esport i noves aventures, i quina millor manera d’experimentar-ho que inscrivint-te al Campus de l’Atlètic! Envoltats de natura i amb diversos campus i stage per escollir el nostre campus és l’escenari perfecte per a un estiu inoblidable.

Amb horaris que s’adapten a les teves necessitats, pots triar entre matí, matí amb dinar inclòs o fins i tot gaudir del dia sencer d’activitats emocionants. L’horari d’acollida és de 8 a 9 del matí, està inclòs en el preu. I per aquells que necessitin una mica més de temps, l’horari de recollida de tarda està disponible fins a les 17:30.

El nostre campus està obert a nens i nenes de 2 a 16 anys, oferint una varietat d’activitats adaptades a cada edat i interès. Des dels nostres stages especialitzats en hockey, pàdel i tennis per als nens de 5 a 16 anys, fins als Campus Poliesportius que fan multiesport, hi ha una oportunitat per a cada jove esportista!

Cada setmana està plena d’emoció i diversió, amb temàtiques com les olimpíades que inspiren el joc i la competició saludable. I no es tracta només d’activitats; tenim samarretes de regal del campus, sorteigs de material esportiu i moltes altres sorpreses per a tots els participants.

La cuina, no us decebrà la nostra oferta gastronòmica, amb cuina pròpia proporcionada pel Restaurant 9 Can Salas i amb un menú dissenyat per la nutricionista del club.

Per aquells que desitgin refrescar-se, oferim cursets intensius de piscina a les tardes, completament gratuïts per als nens de 3 a 8 anys que es quedin al campus durant tot el dia.

El transport no ha de ser una condició, per això,  aquells que ho necessitin, tenim servei de bus de pujada cap a l’Atlètic inclòs, llevat de les setmanes 6 i 7.

I no oblidem els nostres stages especialitzats: Stage Tennis Head,Stage Tennis Competició, Stage Adidas Pàdel i Stage Adidas Hockey, amb entrenaments de primera classe, participació en tornejos i la possibilitat de guanyar emocionants premis, com una raqueta de Tennis Head o una pala de pàdel Adidas.

No esperis més per viure un estiu ple d’aventures esportives i emocions al nostre Campus d’Estiu. Assegura el teu lloc i gaudeix de descomptes fins al 31 de maig! Prepara’t per a un estiu que no oblidaràs!

To Top