Ahir i Avui

Més exemples de com ha canviat tot

Rambla de Sant Nebridi 1996 – 2024

Com es pot veure a la imatge antiga, aquesta part de la rambla de Sant Nebridi, a la que tornem després d’ahir, estava en plena remodelació. Es va fer a 1996, any de l’estrena de la deliciosa pel·lícula “Fargo”, dirigida pels germans Coen, i destaquen les tres palmeres de la banda esquerra que, com es pot comprovar a la instantània més actual. Són part important del paisatge i continuen fermes en la mateixa ubicació. Sense dubte, són un element distintiu, com passa en molts altres llocs. Elements naturals que són part decisiva en un entorn urbà.

Fotos: Cristóbal Castro – Arxiu Diari de Terrassa i Eric Serrano

A la part dreta de la foto, a sobre, es veu l’edifici que ocupa la parcel·la que, a la de fa més temps, estava ben buida. Una vegada més, podem fer una comparació total i veure com es passa del no-res a un tot que, en aquest cas, és una construcció, relativament nova, i que ja forma part dels carrers i del barri.
La imatge de 1996 es va fer un dia de pluja. Les pilones, a més, eren més reduïdes que les que es poden visionar a la fotografia de 2024. Tot són petits canvis que, sumats, representen un gran canvi.

Opcions necessàries

D’un espai, més aviat desocupat, s’ha passat a una oferta en tot, en habitatges, locals comercials i altres opcions necessàries per configurar una zona agradable d’habitar. Les comoditats fan més assequible el benestar, no és cap secret.
És un altre exemple de variacions que apareix a aquesta secció. En són molts, ja i no deixen de ser la manera de comprovar com ha canviat aquesta població. I crescut, també.

To Top