Terrassa

L’associació de veïns no vol la pista de patinatge a la plaça d’Agustí Bartra

Demanen a l’alcalde que “rectifiqui aquesta decisió unilateral” i busqui una ubicació alternativa

L’Associació Veïnal Grups Gibraltar – Lluís Companys ha manifestat el seu “desacord amb l’Ajuntament de Terrassa, per què ha pres la decisió de traslladar la pista de patinatge, que s’instal·la per Nadal, a la plaça Agustí Bartra“. L’entitat està molesta perquè la iniciativa no s’ha traslladat als veïns. “Ni tan sols hi ha hagut una comunicació o consulta amb l’Associació, que ens n’hem assabentat per una notícia al diari”, diuen.

La plaça d’Agustí Bartra, l’espai on l’Ajuntament projectava instal·lar aquest Nadal la pista de patinatge

L’entitat argumenta l’impacte que l’activitat nadalenca pot tenir el barri i, en particular, a la plaça d’Agustí Bartra. Expliquen que “aquesta plaça és un espai petit i molt utilitzat pel veïnat del barri. La pista d’aquesta plaça és utilitzada sovint per joves i famílies per jugar a futbol i a bàsquet”.

D’altra banda, consideren que “l’accés a la pista sintètica serà complicat i afectarà la mobilitat, ja de per si reduïda al nostre barri. També afectarà el cada vegada més minvat aparcament de la zona”.

Així les coses, l’associació veïnal insta l’Ajuntament “a què rectifiqui en aquesta decisió unilateral i estableixi comunicació amb les entitats de la ciutat, per ubicar la pista i altres propostes de ciutat, en espais consensuats amb el teixit associatiu”. Els veïns entenen que “hi ha places més adequades on ja s’han fet activitats per tota la ciutat, com diferents activitats de la Festa Major”.

To Top