Esports

Prohibeixen a tres equips de hockey viatjar en tren amb els sticks

La mesura va afectar el Club de Campo femení, que va jugar al camp de l’Atlètic, així com a dos partits de la Divisió d’Honor “B” femenina. El CH Madrid Las Rozas va haver de suspendre el seu partit al camp del San Fernando i el CD Terrassa va deixar sticks a les jugadores del Pozuelo en el duel contra el Rimas

El Club de Campo no va poder viatjar a Terrassa amb els seus "sticks" / LLUÍS CLOTET

Tres equips femenins madrilenys de hockey no van poder viatjar amb els seus sticks aquest cap de setmana. Aquesta circumstància va afectar tres partits, entre ells el que enfrontava els dos finalistes de la passada lliga, l’Atlètic-Club de Campo. Els altres dos van ser de la Divisió d’Honor “B”. El San Fernando-Madrid Las Rozas de dissabte es va haver d’ajornar. Sí que es va jugar el Rimas-Pozuelo de dissabte a Les Pedritxes, gràcies al fet que el CD Terrassa va deixar uns altres sticks a les jugadores madrilenyes.

ADIF va considerar que “els pals de hockey són objectes perillosos” i no els va deixar pujar al tren, tal com va denunciar el Pozuelo al seu compte d’Instagram. Al darrer moment, els responsables de les estacions van decidir que els “sticks” havien de baixar del tren.

Els clubs afectats han posat aquesta circumstància en coneixement de la Federació Espanyola per tal que prengui les mesures oportunes.

To Top