Diners

Movento aterra a Madrid i amplia la seva cartera de marques

La divisió de mobilitat privada de la vallesana Moventia rubrica una aliança estratègica amb el Grupo Gil

Miquel Martí Pierre, CEO de Movento

Movento, la divisió de mobilitat privada de l’empresa vallesana Moventia, continua el seu pla de creixement estratègic en el mercat espanyol amb l’arribada a la Comunitat de Madrid, a través d’una aliança estratègica amb el Grupo Gil, un reconegut grup empresarial madrileny amb més de mig segle d’història fundat per Juan Pablo Gil.

Aquesta operació marca una fita clau en el pla d’expansió nacional de Movento, que s’afegeix a la recent entrada en el mercat balear gràcies a l’associació amb Grupo Roxa, anunciada el passat mes de juliol. “L’aliança amb el Grupo Gil suposa un pas important en la nostra estratègia d’expansió a Espanya, entrant a Madrid amb un soci de llarga trajectòria i un coneixement profund del mercat local. Aquesta unió ens impulsa a enfortir la nostra presència en un territori clau i avançar en la nostra aposta per la mobilitat del futur”, apunta el CEO de Movento, Miquel Martí Pierre.

La unió entre ambdues empreses es materialitza en l’adquisició per part de Movento d’una participació majoritària de control en els concessionaris de Grupo Gil. El grup ofereix un servei integral, amb distribució, postvenda i reparació per a les marques Seat, Cupra, Mazda, MG i Mitsubishi. En el cas d’Opel, el servei s’enfoca únicament en la postvenda a la capital.

Amb aquesta aliança, Movento amplia la seva cartera de marques, sumant a Mazda, MG i Mitsubishi a les 16 que ja representa a Catalunya i Balears, entre les quals es troben Mercedes-Benz (Movento Stern), Renault i Dacia (Movento Auser), Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT i CUPRA (Movento Sarsa), Hyundai (Motorprim Movento), Land Rover i Jaguar (Movento Auto Pla Vic 4×4), a més de motos Honda (Movento Akaimoto) i el servei de reparació de Renault Trucks.

Elisa Gil, presidenta de Grupo Gil, liderarà aquesta nova etapa, aportant la seva experiència i lideratge en el procés de creixement i consolidació sota la nova aliança.

“L’objectiu de l’aliança és formar una excel·lent proposta d’automoció en un àmbit tan complex i tan dinàmic com és la distribució d’automòbils i la mobilitat en general, davant els reptes de present i futur, com la digitalització, les diverses formes de mobilitat, els canvis en energies alternatives i en general, la transformació del sector”, apunta Gil.

To Top