Esports

Partits assequibles per al CN Terrassa de waterpolo

Aquest dissabte a les 16 hores, les noies s’enfrontaran al Tenerife Echeyde femení i a les 18, l’equip masculí rebrà el Catalunya

Jordi Millán, donant instruccions a les jugadores / lluís clotet

Doble ració de waterpolo aquest dissabte a la tarda a la piscina de l’Àrea Olímpica. A les 16 hores, l’equip femení del CN Terrassa s’enfrontarà al Tenerife Echeyde. Dues hores més tard, el conjunt masculí rebrà al CN Catalunya. Tant les noies com els nois no haurien de tenir problemes per sumar tres punts més en aquesta segona jornada per a les de Jordi Millán, la tercera per als de Dídac Cobacho.

El conjunt femení del Natació no podrà comptar encara amb Noelia Cuenda, que se segueix recuperant de la fractura d’un dit de la mà esquerra que va patir a la Copa Catalunya. Les egarenques, que van estrenar-se guanyant el Catalunya, necessiten fer-se fortes a casa davant de les canàries, que van quedar eliminades a la fase prèvia de la Champions League. “El Tenerife Echeyde és un equip molt renovat amb relació a la temporada passada. Segur que ens posa les coses molt complicades, però juguem a casa i hem de guanyar”, assenyala el tècnic.

Pel que fa al conjunt masculí, després de perdre amb el Barcelona, necessita superar un Catalunya que té en Guillem Frigola el seu principal argument ofensiu. El matx suposarà el retorn de Lalo López-Escribano al club on va jugar el passat exercici.

To Top