Terrassa

Circulació tallada als carrers del Miño i de Colom de Terrassa

Per treballs d’asfaltat del 21 al 26 d’octubre

Actuació d'asfaltat a Terrassa

Més talls de trànsit de vehicles a Terrassa, aquest cop als carrers del Miño i de Colom.

Un treballs d’asfaltat obligaran a tallar la circulació al carrer del Miño del 21 al 26 d’octubre, i de les 19 a les 6 hores. El tram afectat: entre la carretera de Montcada i el carrer del Guadalquivir.

Del 22 al 26  d’octubre també restarà tallat, de les 19 a les 6 hores, el carrer de Colom, entre el carrer de Mercuri i la carretera de Rubí, i la cruïlla dels carrers de Colom, d’Orió i la carretera de Rubí.

Fora de l’horari marcat, s’hi podrà circular i accedir als guals.

L’accés al tram del carrer del Miño, entre la carretera de Montcada i els portals 6- 20 del vial; el tram del carrer de Colom, entre el carrer de Mercuri i el portal número 564; així com el carrer d’Orió, el tram del carrer de Neptú entre els carrers de Colom i de Venus, i el tram del carrer de Venus entre els carrers de Neptú i d’Orió, s’haurà de fer en doble sentit.

L’accés al polígon industrial Colom II des del sud del municipi es podrà fer per la carretera de Rubí, l’avinguda del Tèxtil i el carrer de Colom; i la sortida, pels carrers de Mercuri, de Venus, de Neptú i de Saturn i l’avinguda del Vallès.

Busos

Hi haurà alteracions al transport públic només pel que respecta als talls de trànsit dels carrers de Colom, d’Orió i la cruïlla dels carrers de Colom i d’Orió i la carretera de Rubí. Del 21 al 26 d’octubre, de les 19 a les 23 hores, els autobusos de la línia de transport públic urbà L10 circularan pels carrers d’Apol·lo i de Saturn.

To Top