Esports

Un CD Terrassa amb marge de millora

L’inici de l’equip egarenc ha suposat tres empats i dues derrotes en cinc encontres, però l’entrenadora Stefy Piris confia que l’equip creixi, sobretot en els partits com a locals

Una acció del derbi d’enguany entre el CD Terrassa i l’Atlètic disputat a les Pedritxes / LLUÍS CLOTET

Tres empats i dues derrotes és el balanç del CD Terrassa a la lliga de la Divisió d’Honor femenina. Cinc jornades en què les jugadores de les Pedritxes encara no han aconseguit guanyar cap partit i, amb tres punts, ocupen la desena posició de la classificació. Aquest inici irregular pel que fa a resultats, amb tres empats i dues derrotes en cinc partits, no preocupa a la seva nova entrenadora, Stefy Piris, que té clar que la plantilla està fent una bona feina i que ha de continuar el mateix camí per anar creixent. Llavors, està més que convençuda que els resultats arribaran.

“No estic preocupada, crec que això és un procés i potser hauríem de ser més fortes en el nostre camp, però puntuar contra l’Egara i el Júnior ens dona molt i són punts molt importants i les derrotes han sigut contra equips top” de la lliga, assegura Piris. Hi ha hagut canvis a la plantilla i, per això, considera que “hem de fer un equip i ajuntar les peces” i el repte és que “hem de continuar treballant i aconseguir que acabem la lliga de la millor manera possible”.

Stefy Piris: “No estic preocupada, crec que això és un procés”

La tècnica del CD Terrassa recorda que “aquesta és una lliga molt llarga i estem sumant experiències i aprenentatges i aquest és el camí que hem de tenir, almenys fins al final de la primera volta”. De moment, s’han celebrat cinc jornades i per acabar la primera meitat de la fase regular de la lliga, en manquen sis.

Piris assenyala que “ara hem de fer força en els partits que queden” per acabar aquesta primera volta i apunta que “amb els rivals directes hem de treballar molt per puntuar i fer-ho el millor possible”. L’entrenadora del conjunt de les Pedritxes subratlla que “en cada entrenament i en cada partit estem creixent i, per aquest motiu, no estic alarmada” per la situació classificatòria de l’equip, situar a l’antepenúltima plaça de la classificació” i afegeix que aquesta “és la feina que hem de fer”.

Lliga molt igualada

Piris, de nou sobre la lliga de la Divisió d’Honor femenina, diu que “ja em semblava que era un lliga molt igualada i s’està veient” i explica que “tots els equips, els de dalt i els d’abaix, s’han reforçat i aquesta lliga esta sent molt competitiva”. La entrenadora del CD Terrassa considera que “tots els equips són molt forts en els seus camps i és el que hem de treballar, ser fortes a casa”.

El següent compromís de les terrassenques d’aquest pròxim cap de setmana serà al camp del Sanse Complutense, sisè a la classificació amb set punts. La resta d’adversaris abans d’acabar la primera volta seran Club de Campo i Barça fora de casa, i Sardinero, Real Sociedad i RC Polo a les Pedritxes.

Un CD Terrassa amb marge de millora
To Top