Diners

Nicolas Dumoulin, nou director general de Boehringer Ingelheim Espanya

Substitueix en el càrrec a Peter Ploeger, que assumeix noves responsabilitats als Estats Units

La companyia farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu estatal a Sant Cugat del Vallès, ha nomenat Nicolas Dumoulin com a nou director general de Boehringer Ingelheim Espanya des del passat 1 d’octubre, ha informat la firma aquesta setmana.

Dumoulin substitueix Peter Ploeger, que, després de sis anys en el càrrec, assumeix noves responsabilitats globals com a “country managing director” de la divisió de salut animal a Boehringer Ingelheim Estats Units.

El nou director general de Boehringer Ingelheim Espanya es va unir a la companyia el 2003 com a responsable de l’àrea de salut animal a França, després d’ocupar diversos rols en empreses farmacèutiques com Pfizer i Bayer. Durant més de vint anys de trajectòria en la companyia, ha ocupat diverses posicions globals i locals com a cap de recursos humans fins al 2014, cap de farmàcia humana a Àustria des del 2015 i fins al 2018 i entre el 2019 i el 2022 va ser director general a Dinamarca. Des del 2022 ha estat cap d’estratègia i desenvolupament a l’equip corporatiu a Ingelheim.

Dumoulin ha assenyalat que està “molt il·lusionat per aquest nou pas en la meva trajectòria professional” i que el seu propòsit “és crear valor per a millorar la vida de les persones i dels animals”. El seu objectiu és “continuar impulsant el creixement d’Espanya com a país motor per a la companyia, així com assegurar que els esforços en innovació i sostenibilitat contribueixen a millorar la qualitat de vida de la societat espanyola”, diu.

Ha afegit el seu agraïment a Ploeger “i a tots els professionals que formen part de la família Boehringer Ingelheim a Espanya” i ha assegurat que recull “els resultats de l’esforç de molts equips compromesos i enfocats a transformar la vida de generacions presents i futures”.

To Top