Comarca

Una estació més accessible i moderna

Renfe enllesteix les obres d’accessibilitat a Vacarisses-Torreblanca

L’estació de Vacarisses-Torreblanca un cop han acabat les obres

Renfe ha acabat les obres de millora d’accessibilitat de l’estació de Vacarisses-Torreblanca, de la línia R4. Els treballs també han servit per renovar i modernitzar els equipaments de l’estació. Aquestes actuacions han suposat una inversió de 2,9 milions d’euros (IVA inclòs).

Entre els principals treballs que s’han fet hi ha la construcció d’un pas elevat que connecta les dues andanes de l’estació i la instal·lació d’ascensors que garanteixen la mobilitat dels usuaris. També s’han elevat les andanes fins arribar als 68 centímetres i s’han ampliat fins a als 200 metres per facilitar l’estacionament de trens en doble composició.

Els treballs també han inclòs la instal·lació de noves marquesines, el tancament perimetral de l’estació i la instal·lació de màquines d’autovenda o validadores de bitllets.

A més, s’han instal·lat nous teleindicadors i s’ha millorat en matèria d’eficiència energètica canviant per llum amb tecnologia LED.

Coincidint amb les actuacions de millora de l’accessibilitat, també s’hi ha instal·lat nous sistemes d’informació i atenció al client. I, finalment, també s’ha condicionat la zona d’aparcament existent.

El maig de 2021, Renfe va finalitzar les obres de millora de l’accessibilitat de l’altra estació del municipi vallesà, Vacarisses, amb una inversió d’1,65 milions d’euros.

To Top