Cultura i Espectacles

Teatre en l’R4 cap a Manresa

a Fira Mediterrània acull obres de Pau Gómez i la Cia De_Paper

Pau Gómez, en "Relleus", prèvia a “L’escudellómetro”

Ala fira de creació contemporània de Manresa no li mancarà accent terrassenc. Com si d’agafar la Renfe es tractés, la línia R4 portarà aquest cap de setmana diversos artistes fins a la capital del Bages. Allà s’hi celebra la Fira Mediterrània i allà estrenen espectacle Pau Gómez i la companyia De_Paper.

En el cas de Gómez, conclou el seu camí iniciat sota el nom de “Relleus” i que ha mutat fins a “L’Escudellòmetro”. La peça va ser preestrenada al Festival de Llegendes, el passat 5 de juliol. I avui, 12 d’octubre, es representa a la Sala Petita del Teatre Kursaal.

Gómez és un defensor de cuinar a casa (i no sempre externalitzant a restaurants o menjar per emportar), d’anar a plaça a comprar els aliments i de dedicar-hi temps (aturant el productivisme) per cuinar a l’antiga: fent xup-xup.

“Només les flors”

Així mateix, la companyia De_paper va estrenar ahir a la tarda “Només les flors”, també al Teatre Kursaal. L’impacte d’una malaltia i el cultiu dels tarongers són el fil conductor de l’obra.

L’acordionista i cantant Núria Lozano i l’artista visual Joan Alfred Mengual, dirigits per Víctor Borràs, es dirigeixen ara a un públic general amb la mirada posada en una reflexió sobre les cures i el cultiu de les persones i els entorns.

Teatre en l’R4 cap a Manresa
To Top