Esports

El Terrassa FC busca reafirmar-se a Paterna

El conjunt de Chus Trujillo, després de trencar la mala ratxa el passat diumenge, intentarà perllongar els resultats positius a València, un camp que acostuma a ser-li força propici

El tècnic del conjunt egarenc Chus Trujillo s’abraça al defensa neerlandès Gylermo Siereveld / nebridi aróztegui

Després de guanyar la passada jornada a casa contra el Badalona Futur i acabar amb una sèrie de dues derrotes i un empat, el Terrassa FC buscarà la revàlida a domicili, contra un Valencia Mestalla que acostuma a ser un adversari vulnerable quan els terrassistes juguen a Paterna. De les onze vegades que ha visitat aquest camp, l’equip egarenc ha guanyat en set ocasions i ha sumat, a més, tres empats. Només ha caigut en una oportunitat i, si bé les estadístiques es trenquen comunament, no deixa de ser una dada esperançadora. Aythami i Gil Muntadas, recuperats de les seves molèsties, podrien ser dues de les novetats mentre que Buenacasa serà baixa per uns problemes a l’esquena.

Sobre aquest compromís, el tècnic Chus Trujillo va declarar que “portem dos partits sense perdre, un amb la porteria a zero, i aquestes sensacions les hem de traslladar als entrenaments i a cada partit que vingui, i el més important és el de dissabte”. L’entrenador del Terrassa FC va assenyalar que “més enllà que hagi perdut l’últim partit, ens enfrontem a un bon rival, que venia d’una bona dinàmica, i anem amb tota la il·lusió de fer bo el resultat de la setmana passada a casa” contra el Badalona Futur.

Del Valencia Mestalla també va dir que “és un equip que viu de ser molt caòtic, i és molt difícil de contrarestar aquest caos i hem de tenir tranquil·litat. Ells voldran recuperar-se de la darrera derrota i nosaltres hem d’oferir el de la setmana passada, amb domini i control”.

Després de les pèrdues

L’entrenador del conjunt terrassista va afirmar que “hem de ser capaços d’ajuntar-nos molt ràpid després de les pèrdues, tenir calma i esperar el nostre moment i no ser imprudents” i va agregar que “estic segur que en atac estarem bé i tindrem ocasions, i es tracta de mantenir la porteria a zero”. També va apuntar que “els filials, si poden córrer, són molt perillosos i es tracta que els obliguem a fer una passada de més, que els obligui a un atac més organitzat”.

D’altra banda, el davanter Robert Simón, que cada vegada més integrat en l’onze titular, va parlar de “punt d’inflexió” el triomf del passat diumenge per escalar posicions a la classificació i va comentar que es tracta d’una lliga “molt igualada” i que les diferències seran mínimes i que “cada partit és una bona oportunitat per apropar-se a la part alta de la classificació”.

Sobre el Valencia Mestalla va manifestar que “és un equip jove, però hem de fer un bon partit i serà clau defensar bé, perquè segur que tindrem les nostres ocasions i les aprofitarem” i va afegir que “esperem continuar la bona línia i estem capacitats per fer un bon partit i guanyar allà”.

To Top