Una estrena amb un triomf molt treballat

El nou CN Terrassa del tècnic Jordi Millán ha debutat a la lliga amb una victòria per 10 a 7 davant del conjunt de l’EPlus CN Catalunya, en un partit avançat

Debut positiu a la lliga de la Divisió d’Honor femenina d’un CN Terrassa que ha superat per 10 a 7 a l’EPlus CN Catalunya en el partit avançat a la primera jornada d’aquesta competició. L’equip de Jordi Millán, després de tres quarts amb força equilibri, acabaria decidint a favor seu en el darrer, amb un parcial de 3 a 0.

El CN Terrassa ha començat amb un penal a favor que va convertir en gol Paula Prats i Isa Piralkova ha fet un il·lusionant 2 a 0, però les visitants, amb tres gols, han capgirat el resultat un parcial de 2-3 en contra. Dues exclusions desfavorables i un penal fallat han tingut part de culpa.

En el segon quart, les de Millán han reaccionat de forma espectacular, amb un parcial de 4 a 1 que les permetia anar al descans amb un 6 a 4 en el lluminós. Dos gols de penal, d’Emmerson Houghton i, de nou de, Prats, juntament amb dues dianes més de Piralkova i Pili Peña han promogut aquesta remuntada.

/ LLUÍS CLOTET

En el tercer període, el matx s’ha tornat a igualar. L’EPlus CN Catalunya ha sabut aprofitar perfectament la tornada del descans, que malgrat començar amb una diferència de tres gols en favor de les terrassenques s’ha acabat amb un empat a set gols, que deixava el partit per decidir a l’última part. Tres gols de les rivals en els últims tres minuts del quart han estat clau per posar entre les cordes a les locals.

En el quart decisiu, la defensa i l’atac locals han imposat la seva llei i les de Millán, a més de no rebre cap gol a la seva porteria, han obtinugut tres gols per al 10 a 7 final, l’últim a càrrec de Piralkova que ha estat nominada com a millor jugadora del partit.