Diners

La Cambra forma una trentena de professionals del comerç en l’ús d’Instagram

El pròxim 23 d’octubre tindrà lloc una segona formació presencial sobre intel·ligència artificial generativa orientada al sector

Una imatge de la sessió d'aquesta setmana

Prop d’un trentena de professionals del comerç van participar en la formació presencial “Com comunicar esdeveniments especials de forma efectiva a Instagram, celebrada a la seu de la Cambra de Terrassa, dimecres passat. Tot i que el gruix dels assistents va ser d’aquesta ciutat, el taller també va atraure professionals de Rubí i Sant Cugat.

El pròxim 23 d’octubre tindrà lloc una segona formació presencial que abordarà per primera vegada la intel·ligència artificial generativa orientada al sector. El taller porta com a títol: “La creació de contingut amb el mòbil i ChatGPT per atraure clients”.

Aquestes iniciatives s’inclouen en el Programa de Suport al Comerç, que s’impulsa des de la Cambra de Comerç de Terrassa, i que està subvencionat al 100% pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i els fons FEDER. Cal recordar que es poden acollir a aquest programa pimes, micropimes i professionals autònoms del sector comerç dels municipis de la demarcació territorial fins al 22 de novembre.

Diagnosi

Com en passades edicions, els comerços que s’acullin al programa disposaran d’una diagnosi en profunditat per identificar els punts forts i febles del seu negoci. Amb els resultats de l’anàlisi, el comerç acollit al programa tindrà accés a un informe amb suggeriments i idees per potenciar la seva competitivitat. L’anàlisi inclou aspectes com les característiques generals del comerç, l’entorn comercial i els factors d’atractivitat, la distribució dels diferents elements a l’interior del local i l’aspecte exterior, la cultura innovadora del negoci i l’estratègia comercial. 

Poden beneficiar-se del programa les pimes, micropimes i autònoms del sector comerç de la demarcació territorial de la Cambra de Terrassa que pertanyin a alguns dels epígrafs d’activitat CNAE-2009, Grup 47 o amb IAE epígrafs 64, 65, o. 66 (excloses les farmàcies).

To Top