Terrassa

Botiga assaltada, persecució i policies ferits a Terrassa

Els quatre sospitosos han estat detinguts

Aparador del Basic destrossat

Botiga assaltada, persecució i policies ferits a Terrassa. Un “allunatge” com els d’abans, com els de sempre, un assalt amb robatori de desenes de milers d’euros en roba (es calcula que gairebé 40.000 euros), una persecució de pel·lícula, policies ferits i detenció dels lladres, quatre individus. Aquests són els ingredients de l’espectacular robatori amb força comès aquest divendres de matinada al Centre de Terrassa.

Ha estat assaltat l’establiment Basic, al carrer dels Gavatxons.

Eren les 4 hores. L’alarma del Basic ha saltat. Una banda de delinqüents havia estampat un Seat León groc contra una lluna del local. Un dels lladres ha acabat el treball amb un mall.

Han entrat per desvalisar la botiga, comerç de marques de prestigi. Han tret caixa rere caixa. Un veí ha alertat la policia.

Aquest és el material recuperat / POLICIA MUNICIPAL

Els quatre individus han fugit en el turisme per la Plaça Vella, i el carrer Major. Un testimoni ha vist el cotxe pujant per la vorera al portal de Sant Roc, a tota velocitat, perseguit per dotacions de la Policia Municipal, el Centre ple de sirenes i centellejos.

Agents ferits

El cotxe rugia, baixant per la rambla d’Ègara en la direcció natural d’aquestes escapatòries: l’autopista C-58. Però les unitats policials seguien els malfactors a pocs metres.

Hi ha hagut intents d’obstaculitzar-los el pas, amb topades vàries, cotxes patrulla danyats, agents ferits (es parla de set, amb lesions lleus). Els Mossos d’Esquadra s’han sumat a l’operatiu. I al final sí, al final el vehicle fugit ha estat interceptat a l’autopista, als voltants de Sabadell.

Els quatre sospitosos han estat detinguts. Segons fonts pròximes al cas, a un d’ells l’ha enxampat un mosso en una persecució a peu per un terreny rural pròxim a una masia. La Policia Municipal de Terrassa ha detingut tres dels assaltants. Els Mossos d’Esquadra han confirmat el robatori i les detencions. El gènere sostret ha estat recuperat, segons han confirmat responsables de l’establiment.

To Top