Esports

Bronze de Mustafá Chadlioui júnior

Mustafá Chadlioui júnior, a la dreta, al Boxam de La Nucía

El boxejador terrassenc de 17 anys Mustafá Chadlioui júnior ha aconseguit pujar al podi en el torneig internacional Boxam que se celebra al pavelló Muixara de la localitat alacantina de La Nucía, amb la presència de més de 200 esportistes de 16 països. S’ha penjat la medalla de bronze.

En la categoria jove (17 i 18 anys) de 67 quilos, Chadlioui va derrotar en la ronda de quarts de final a l’integrant de la selecció espanyola Eugenio Montoya.

El terrassenc es va imposar als punts en aquesta primera ronda. Gràcies a la victòria, s’ha fet amb un lloc a l’equip espanyol i té moltes opcions de poder prendre part en el Campionat del Món que se celebrarà a Montenegro entre el diumenge 20 d’octubre i el dilluns 4 de novembre.

Ja amb la classificació per a les semifinals, Mustafá Chadlioui es va veure obligat a abandonar la competició, ja que després del combat va passar una mala nit, amb febre i vòmits. Els jutges van decidir que no competís, de manera que Montoya es va classificar per a les semifinals.

Chadlioui, però, ha aconseguit la medalla de bronze en aquesta edició del Boxam Júnior&Young 2024, que finalitzarà aquest dissabte a La Nucía.

To Top