Terrassa

La Cambra de Terrassa i dues agències opten a fer la Marca de Ciutat

Les altres dues candidates són Aquells Nois tan Simpàtics SL i Evil Love

La bandera de Terrassa, onejant a la Torre del Palau / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Hi ha tres aspirants a la redacció del projecte de Marca de Ciutat, el pla de l’Ajuntament per resumir, en un logotip i en altres reclams, el que va ser i, sobretot, el que vol ser i el que ofereix Terrassa. I la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa és una de les candidates a l’adjudicació del procés, ara en fase d’avaluació de les ofertes presentades a la licitació. La Cambra competeix amb dues agències de Barcelona: Aquells Nois tan Simpàtics SL i Evil Love.

El termini de presentació d’ofertes va acabar el 19 de setembre passat. És el primer pas administratiu del projecte. Es licitava la redacció del pla de construcció de la marca, que té un pressupost base de 24.999,99 euros i consisteix en l’elaboració del pla i la proposta de composició d’un nou òrgan de cogovernança entre l’Ajuntament i altres agents, una mena de “Senat”. La vigència del contracte serà fins a 1 de desembre del 2025. La proposta bàsica s’ha de lliurar, com a molt tard, l’1 de desembre del 2024.

Millorar el posicionament de Terrassa

El projecte licitat té com a objectiu impulsar la participació dels agents “en el procés de construcció de la identitat competitiva de Terrassa amb els seus valors i singularitats”, per millorar “el posicionament exterior de Terrassa, i incrementar el coneixement, reconeixement i el grau de preferència per la ciutat”. Tot plegat, per incidir “en l’atracció d’empreses, talent, inversions i visitants”; en definitiva, “en la promoció econòmica, la qualitat de vida i l’enfortiment del sentiment d’orgull, identitat i pertinença”. La regidora Ona Martínez, d’ERC, era una de les valedores del procés com a tinent d’alcalde de Projecció de la Ciutat. La sortida del seu partit del govern podria generar dubtes sobre la consolidació de l’aposta.

Aquells Nois tan Simpàtics SL és un estudi creatiu, amb seu al carrer de Sardenya de Barcelona, especialitzat en la creació de marques i logotips i altres serveis. Evil Love és una agència de publicitat radicada a la plaça Reial, però promoguda per terrassencs.

To Top