Diners

DC Fine Chemicals arriba Terrassa a partir de dilluns

La companyia de química fina es trasllada a Can Farcan, en unes instal·lacions on podrà ampliar la gamma de productes, optimitzar processos i millorar la gestió de l’inventari

El nou centre de DC Fine Chemicals, a l’avinguda del Vallès / Alberto Tallón

DC Fine Chemicals, proveïdor de productes de química fina per a les àrees de diagnòstic, ciències de la vida, indústria farmacèutica i solucions de procés, es trasllada a partir de dilluns a Terrassa. La companyia deixa les seves instal·lacions a Cornellà de Llobregat, la seva seu estatal des de fa deu anys, i aterra al polígon industrial terrassenc de Can Farcan, en un nou edifici que va començar a construir-se el juliol del 2023 al número 370 de l’avinguda del Vallès.

Des de l’empresa –que es va fundar el 2007, ven a més de 40 països i té un catàleg divers que inclou més de 3.000 referències–, destaquen que el nou centre, edificat en un terreny de més de 7.000 metres quadrats, els permetrà ampliar la gamma de productes, optimitzar processos i millorar la gestió de l’inventari. “Estem orgullosos d’introduir nous i exclusius intermedis químics d’alta puresa i alta consistència, ampliant la nostra cartera en l’àmbit de la química orgànica”, assenyalen. D’altra banda, indiquen que “gràcies a un modern entorn de treball equipat amb l’última tecnologia, racionalitzarem els nostres processos interns i reduirem els temps de resposta” i que el seu nou magatzem “garantirà més disponibilitat de producte i un lliurament més ràpid” de les seves comandes.

Un centre operatiu més gran

En aquesta nova seu (en tenen una altra al Regne Unit), la companyia hi ha invertit 7 milions d’euros. Les noves instal·lacions, més grans que les anteriors, disposen d’un gran magatzem de 2.000 metres quadrats, zona de càrrega i descàrrega, oficines, vestuaris, 400 metres quadrats de sales d’envasament, 250 metres quadrats de laboratori de control de qualitat i 60 metres quadrats dedicats a la fabricació de solucions i R+D.

Tot i que els terrenys compten amb 5.500 metres quadrats edificables, en una primera fase l’edifici n’ocuparà 3.050. “La resta els deixarem per a un possible creixement futur”, va explicar Juli Orihuela, director de desenvolupament de negoci de DC Fine Chemicals, en l’acte de col·locació de la primera pedra.

To Top