Terrassa

El camí d’Ullastrell, a Rubí, estrena il·luminació

S’han instal·lat 17 nous punts de llum en una actuació inclosa en el pla de voreres

Els nous fanals ja estan en funcionament / Ajuntament de Rubí

El camí d’Ullastrell, a Rubí, ja té nou sistema d’il·luminació entre el carrer de Can Bosch i el carrer de Sant Esteve, a Sant Muç. Aquesta via asfaltada connecta diverses urbanitzacions de Rubí amb la resta de la població. L’actuació que s’ha dut a terme s’emmarca dins del Pla d’urbanitzacions de l’Ajuntament que planteja millorar les voreres d’aquests conjunts residencials.

En total s’han instal·lat 17 nous punts de llum en aquest tram de camí que, fins ara, no tenia urbanitzada la vorera est i els fanals que hi havia es trobaven al costat contrari de la via. Les obres han allargat la vorera existent fins a completar el tram que s’havia definit al projecte per aconseguir un espai per als vianants en condicions. Aquesta millora de la via pública ha inclòs la renovació de la xarxa d’enllumenat públic, que ara té una potència de llum de 5040 lm. Aquests dies, a més, s’estan retirant quatre dels fanals antics la vorera oest del mateix tram.

El pla de voreres a les urbanitzacions de Rubí encara té algunes obres en curs en conjunts residencials com Can Barceló, on es fan treballs per reparar la vorera del carrer de Tenzu Gyatsolo i s’està estabilitzant una superfície de terreny en pendent que s’havia esfondrat. A més, també s’està executant la creació d’unes escales entre els carrers de Cogul i Cardedeu, a la urbanització Castellnou, i unes altres al nucli de Vallespark, que connectaran el carrer de Sean Mac Bride i el camí d’Ullastrell.

To Top