Terrassa

Activen l’alerta del pla Vencat per la previsió de fort vent

A Terrassa, el risc és moderat la tarda i la nit de dimecres

Efectes de la ventada de la nit de dilluns a dimarts a Terrassa / Nebridi Aróztegui

Protecció Civil de la Generalitat ha activat el Pla VENTCAT en fase d’alerta per les previsions meteorològiques de fort vent a partir de dimecres al matí. Segons ha informat el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), es preveu un episodi de vents forts de component sud que podran superar els 72 km/h. A Terrassa i el Vallès Occidental el risc és moderat entre les 14 hores de dimecres i les 2 hores de dijous, podent-se repetir episodis com els viscuts aquesta passada nit de dilluns a dimarts.

Les ventades començaran al matí de dimecres a les comarques del Pirineu, a cotes altes i mitges. Es preveu que cap al migdia persistirà l’afectació al Pirineu i s’ampliarà a les comarques del nord-est i Barcelona fins a la nit quan el vent ja minvarà. De cara a dijous es preveu que encara es puguin produir ratxes fortes de vent al terç sud de Catalunya.

Es recomana especial precaució en la mobilitat i en les activitats a l’aire lliure, i especialment cal limitar al màxim demà dimecres les activitats de muntanya.

Activen l’alerta del pla Vencat per la previsió de fort vent
To Top