Comarca

160 motos participen a la cinquena edició de la Vacavolta

Les inscripcions es van exhaurir en només 48 hores

La cinquena edició de la “rider” Vacavolta, que organitza per Moto Clàssic Vacarisses, es va celebrar dissabte passat. Enguany, va comptar amb 160 motos. De fet, les inscripcions es van exhaurir en només 48 hores. L’organització va limitar el nombre de participants per la voluntat mantenir el seu format particular i garantir-ne la qualitat.

Es tracta d’una ruta apta per a tota mena de motos i no competitiva. En aquesta edició, el recorregut va ser de 305 quilòmetres. Els participants van passar per cinc controls, d’ells fotogràfics i tres presencials, un dels quals un era sorpresa. En arribar, s’havia de mostrar la fitxa de control segellada en els controls presencials i les fotos requerides per aconseguir el premi Finisher.

La sortida va tenir lloc a les 8 hores al poliesportiu municipal de Vacarisses. Aleshores, va anar cap a Els Caus, el Coll d’Estenalles i Talamanca, on s’havia de fotografiar el castell. El recorregut va finalitzar a L’Hostal Monistrol, on es va fer el tradicional dinar de germanor amb 210 persones, entre participants, acompanyants i organització.

Amb motiu del 5è aniversari, es va lliurar el premi a la Fidelització a sis participants per haver realitzat les cinc edicions de la Vacavolta. Els guardonats van ser Àlex Roca, David Tintorer, Alfredo Arias, Carles Bellostas, Joan Francesc Canut i Javi Santiago.

To Top