El CN Terrassa s’estrena guanyant a l’equip de Ceuta

Els de Dídac Cobacho es van imposar per deu gols de diferència a un rival que acaba de pujar

Una acció del duel de dissabte entre el CN Terrassa i el CN Caballa, que acaba de pujar / lluís clotet

Primer partit de lliga i primera victòria a la lliga de Divisió d’Honor masculina per al CN Terrassa, que es va imposar dissabte per deu gols de diferència (18-8) a la piscina de l’Àrea Olímpica al CN Caballa de Ceuta. Els de Dídac Cobacho s’han situat segons amb els mateixos tres punts que el líder, el CN Atlètic Barceloneta. Aquest dissabte visitaran a les 18.30 la piscina de la Nova Escullera per enfrontar-se al primer gran repte de la temporada, el CN Barcelona.

Gràcies a la capacitat ofensiva dels seus atacants Ignasi Bargalló i Gerard Cuacos, que van anotar quatre gols cadascun, l’equip egarenc es va anotar sense patir massa els tres primers punts de la temporada davant d’un rival que acaba de pujar.

El primer quart es va tancar amb un marcador de 3 gols a 1. Els de Cobacho van augmentar la seva voracitat ofensiva al segon acte, en el qual van marcar sis gols i en van encaixar només dos. El 9 a 3 que assenyalava l’electrònic en arribar al descans deixava el duel molt de cara per als locals.

El tercer període va ser el més equilibrat. El Caballa va intentar sense èxit equilibrar el lluminós, però es va acabar amb un 3 a 3. Sense massa dificultat, els egarencs van tancar el matx amb un darrer parcial de 6 a 2.