Resultats inesperats d’Atlètic i Egara i triomf del CD Terrassa

Derrota dels de Can Salas al camp del Sanse Complutense i empat dels del Pla del Bonaire a casa del Jolaseta, penúltim classificat

Els jugadors de Jordi Fitó van celebrar fins a quatre gols en el camp del cuer / Lluís Clotet

Els equips locals han obtingut resultats dispars. Derrota inesperada de l’Atlètic, empat insuficient de l’Egara lluny del seu camp i triomf contundent del CD Terrassa a casa del cuer en la quarta jornada de la lliga de la Divisió d’Honor masculina de hockey.

Els del Pla del Bon Aire han empatat a dos al camp del RC Jolaseta, penúltim de la classificació i que fins ara no havia puntuat. Els d’Andrew Wilson han marcat dos gols en el segon quart, tots dos de penal, obra de Xavi Bigatà i Pere Bautista. La reacció dels locals, tanmateix, s’ha consumat amb els gols d’Álvaro Prado, en el tercer quart, i de Diego García, a quatre minuts per a la finalització del partit.

Els de Roger Pallarols visitaven aquest dissabte al Sanse Complutense, fins a aquesta jornada desè a la classificació i que només havia sumat un punt en els seus compromisos anteriors. Javier Fernández va avançar els locals molt aviat i els de Can Salas, abans de la conclusió del primer quart, van empatar amb un penal-córner transformat per Federico Monja. Només començar el darrer quart, Lautaro Ferrero, de penal-córner, va establir el 2 a 1.

Pel que fa al CD Terrassa, va jugar també dissabte al camp del CH Las Rozas, nouvingut a la màxima categoria i que no va poder en cap moment amb els de Jordi Fitó. Joan Miró i Enric Miralles van avançar el seu equip en el primer quart i Edu de Ignació-Simó i Pau Petchamé van ampliar la renda dels de les PedritxesMáximo Ruiz va retallar distàncies per res va fer perillar l’1 a 4 dels visitants.