L’Egara guanya a fora i CD Terrassa i Atlètic empaten a casa

Les del Pla del Bon Aire van vèncer 2 a 3 a la Real Sociedad en l’únic triomf dels representants locals a la jornada de la lliga femenina

La davantera de l'Atlètic Sofía Rogoski intenta rematar davant la portera visitant Jana Martínez / Lluís Clotet

Dels tres representants locals, només l’Egara ha aconseguit el triomf en la quarta jornada de la lliga de la Divisió d’Honor femenina de hockey. Les de Joan Vidal s’han imposat per 2 a 3 a domicili a la Real Sociedad mentre que CD Terrassa i Atlètic han empatat els seus compromisos a casa.

A Can Salas, les de Jordi Carrera han igualat a dos gols davant del Júnior. Després d’un primer quart sense gols, Esther Clotet, a pocs minuts per arribar al descans, ha marcat per a les terrassenques de penal-córner. Les visitants han empatat en el tercer quart, amb un gol de penal-córner a càrrec de Maria Vidal.

En el darrer quart, i als tres minuts de joc, de nou s’ha avançat l’Atlètic, en una acció que ha culminat Maria Dorda, però, a cinc minuts per a la conclusió de l’encontre i, de nou en un penal-córner, el Júnior ha obtingut l’empat definitiu, obra de Berta Serrahima.

A les Pedritxes, el CD Terrassa ha sumat el seu tercer empat en quatre partits, en aquesta ocasió davant del RS Tenis. Júlia Pons, en el minut 6 del tercer quart, ha marcat l’1 a 0 per a les terrassenques, però l’alegria ha durat poc a les files locals, ja que, de seguida, la visitant Milagros Fernández ha aconseguit l’1 a 1.

Finalment, l’Egara ha marcat molt aviat al camp municipal de Zubieta, en un penal-córner convertit per Julieta Jankunas. En el segon quart, les basques han empatat, gràcies a un stroke que ha convertit Jone Alba. Marta Grau, a l’inici del tercer quart, ha tornat a marcar per a les del Pla del Bon Aire, si bé la Real Sociedad ha empatat tres minuts més tard, per mitjà d’Eugenia Trinchinetti. L’Egara ha sabut reaccionar i, poc després, Jankunas ha sentenciat el matx amb el 2 a 3 inapel·lable.