Comarca

Descomptes per als majors de 65 anys a Castellbisbal

Comerços del municipi s’han adherit a les Jornades de la Gent Gran

Ambient comercial al poble

Coincidint amb la celebració de les Jornades de la Gent Gran, es torna a posar en marxa la Setmana Sènior a Castellbisbal. Des del dimecres passat i fins al 13 d’octubre, les persones de més de 65 anys del municipi tindran descomptes en establiments comercials i de serveis del poble. D’aquesta manera, el teixit comercial s’afegeix a aquest reconeixement que, cada any, es fa a la gent gran de Castellbisbal.

La regidora de Comerç, Irene Aguilar, ha volgut “agrair la predisposició que sempre mostren els comerços locals per participar en iniciatives de promoció social” i ha destacat que “una vegada més, han demostrat que són molt més que punts de venda i que són agents clau en la dinamització de Castellbisbal”.

Descomptes

La regidora ha animat a la gent gran perquè aprofiti els descomptes que trobaran als establiments que s’han adherit a la campanya i que es poden consultar el web municipal.

Per accedir als descomptes de la Setmana Sènior, només cal ser major de 65 anys i presentar el carnet de la gent gran de l’Ajuntament en fer les compres. Si no es disposa del carnet, caldrà acreditar que s’està empadronat a Castellbisbal.

Les Jornades de la Gent Gran començaran aquest dissabte amb l’espectacle del Mag Igor a les 17.30 hores a l’Auditori d’Els Costals. Aqust diumenge hi haurà diferents tallers a partir de les 10 hores i a la tarda es farà el ball de la Gent Gran a l’Ajuntament.

To Top