Terrassa

10 plans per a “modernets” al Festival Moaré, entre antics vapors

Divendres i, dissabte i diumenge se celebra la 1a edició del Moaré, dissenyat com un acumulador de festivals per descobrir Terrassa a través de la intersecció entre la moda i l’audiovisual

Alex Marteen, a la festa dels Capdidats / NEBRIDI ARÓZTEGUI

1. Marc Ribas fa un “Speak tartare”

El cèlebre xef Marc Ribas oferirà el seu particular “Speak tartare”. Serà diumenge a les 18.30 hores, en el marc de les activitats que realitzen al Vapor de Prodis (carrer del Bruc, 24). També acull actes infantils com l’Intercanvi-Kids, amb una jornada d’intercanvi de roba de 3 a 14 anys o el Kids Corner, amb una zona lúdica de sensibilització.

2. Manuel Outumuro parla de moda i fotografiaç

El fotògraf Manuel Outumuro torna a Terrassa per impartir la classe magistral “El cos vestit”. Serà al flamant Vapor de Prodis (abans Vapor Cortés), el dissabte a les 19 hores. Abans, a les 17 hores, hi haurà una altra classe magistral: “Descobreix com es van crear els vestuaris de les teves pel·lícules i sèries preferides”, a càrrec de Gemma Mondéjar.

3. Txell Miras exposa els seus dissenys de roba

Durant tot el cap de setmana es podrà veure l’exposició “Les dimensions del jo”, a càrrec de Txell Miras i Ivette Nadal. També hi haurà recitals relacionats. Els horaris seran el dissabte a les 12 i les 18 hores; i el diumenge a les 12 hores. És organitzat per SOC Mercat.

Manuel Outumuro

4. Mostra de Vins del Camí Fondo

Dissabte té lloc la 6a Mostra de vins i tapes Camí Fondo, que estarà oberta de 12 a 16.30 hores i de 18 a 00 hores. A més, el mateix dissabte es reprèn una nova edició de la passejada “Soparet amb històries”. Es tracta d’una ruta per la memòria gastronòmica terrassenca, amb punt de trobada a la Plaça Vella. L’organitza 3Turons i Gremi d’Hostaleria de Terrassa.

5. Àlex Marteen cantarà a Cal Reig

La gira “Tú la bailarás” d’Àlex Marteen fa parada a Terrassa, amb un còctel de versions i temes propis. Serà dissabte, a les 21 hores. A més, el diumenge hi haurà un vermut electrònic a càrrec de Ninja Engineering, de 12 a 14 hores. El divendres s’hi organitza la Minyons de Terrassa Experience (21 hores).

6. Showroom a Torras, dins del Vapor Albinyana

La boutique Torras (carrer de Montserrat, 109) organitza un showroom, així com projeccions de shootings que han fet a la ciutat, a banda de facilitar un espai outlet. A més, la botiga Autumn, de decoració amb l’espai de rodatges i tèxtil llar (carrer de Sant Gaietà, 75), obre les portes amb la participació de My Favorite Part (moda femenina).

Marc Ribas

7. 23è aniversari de l’Ateneu Candela

L’Ateneu Candela (al carrer de Montserrat,136) celebra el seu 23è aniversari amb activitats infantils, sopar i concert. Fins a les 00 hores. A més, l’entitat El Corralito fa una jornada de portes obertes (Open Studio) de l’espai de creació, també dissabte, en horari d’11 a 14 hores. També, hi haurà una visita guiada a Teixidors (carrer de la Mare de Déu dels Àngels, 131), el dissabte, d’11 a 12.50 hores.

8. Visita al Parc Audiovisual

El diumenge hi haurà una visita guiada al Parc Audiovisual de Catalunya, de 10.30 a 12.30 hores. L’edat mínima per realitzar la visita és de 14 anys. Relacionat amb el cinema, també hi haurà la visita guiada a la mostra “Vestits de cinema”, Diumenge, a les 12 hores, al Museu Tèxtil.

Txell Miras

9. Intercanvi de punts de llibre a la Rambla

Aquest dissabte se celebra la 3a Trobada d’intercanvi de punts de llibre. Té lloc entre les 10 i les 14 hores a la rambla Nord (davant MNACTEC), i és organitzada per l’Associació de Col·leccionistes de Terrassa. En paral·lel, també hi haurà una fira i mercat d’intercanvi, promoció del col·leccionisme i antiguitats. A més, avui divendres s’inaugura la mostra col·lectiva anual de socis i sòcies de l’entitat, al seu local ubicat dins LaFACT Cultural.

10. Esports: Cycling Day i la Cursa Fanny Sallés

Pel que fa als esports, també se celebra la 15è edició del Cycling Day Ciutat de Terrassa. Mentre que diumenge tindrà lloc la Cursa Fanny Sallés, cursa de les Dones.

10 plans per a “modernets” al Festival Moaré, entre antics vapors
To Top