Terrassa

Ensorrament de la teulada d’un habitatge a Terrassa

Un fals sostre ha aguantat el pes de les teules i la runa

Buit deixat per l'enfonsament a la casa

La teulada d’un habitatge s’ha ensorrat aquest dijous a Terrassa, sense causar víctimes. La incidència, que ha tingut lloc al barri de Vallparadís, ha passat durant l’episodi d’intensa pluja d’aquesta nit de dimecres a dijous.

De fet, l’acumulació d’aigua sembla la causa de l’enfonsament, que se h’ha produït de matinada en una casa de planta baixa més pis al carrer de Prat de la Riba, entre el carrer de Sant Antoni Maria Claret i el passatge de Venècia.

L’avís ha arribat als serveis d’emergències a la 1.49 hores. Segons les primeres informacions, el col·lapse ha estat provocat pel trencament d’una biga. La teulada ha caigut sobre un fals sostre decoratiu que ha aguantat el pes de les teules i les restes de runa.

No n’hi ha hagut ferits, però els veïns de l’immoble has estat desallotjats com a mesura preventiva. Els afectats han anat a casa de familiars a l’espera que l’arquitecte municipal faci una valoració de l’estructura, segons Bombers de la Generalitat.

Sortides durant la pluja

El mateix cos d’emergències ha dut a terme a les darreres hores diversos serveis durant l’episodi de precipitacions. A les 18.01 va rebre una alerta per sanejar la cornisa d’una quarta planta al carrer de Joaquín Costa.

A les 19.28 hores, va haver de rescatar, sanes i estàlvies, vuit persones atrapades en un ascensor a l’estació Vallparadís Universitat. A les 19.40, va tallar i retirar una branca caiguda a la via pública a la rambleta del Pare Alegre.

Arbre caigut a Can Boada

A partir de les 21.25, va sanejar cornises de tres blocs de pisos al parc de Gernika. De matinada, veïns del carrer de Calderón de la Barca informaven d’una inundació en un garatge. Entre les 5 i les 6 hores d’aquest matí. han caigut un parell d’arbres a la B-122, la carretera de Rellinars. Poc abans, també de matinada, l’enfonsament d’un arbre de grans dimensions ha destrossat dos bancs a prop de l’ermita de Can Boada del Pi.

To Top