Cultura i Espectacles

Carla Miralda, al Mental Fest

La 2a edició serà dissabte a l’Espai Vela del parc de Vallparadís, de 17 a 23 hores

La primera edició del Mental Fest, al parc de Vallparadís / lluís clotet

La cantant i finalista del programa “Eufòria” actuarà aquest dissabte a Terrassa. Ho farà en el marc del Mental Fest, una diada per trencar estigmes entorn de la salut mental.

El festival tindrà lloc a l’espai Vela del parc Vallparadís, entre les 17 i les 23 hores. El concert de Miralda serà a les 21 hores i estarà acompanyada del pianista Mateu Peramiquel. Aquest concert arriba poc abans que Miralda ofereixi al Teatre Condal de Barcelona el seu espectacle “Els meus musicals, la meva història”, previst pel 20 d’octubre.

No serà pas l’única activitat cultural amb la qual l’entitat Ocell de foc celebra aquesta segona edició del Mental Fest. A les 20 hores, per exemple, es farà la projecció del documental “Dret a sentir”, que narra les experiències i relats de vida de diverses dones participants del Programa “Dona i Salut Mental”.

A les 20.30 hores serà el torn de la batucada, a càrrec de Desterrás. I passat el concert de Miralda, a les 22 hores, entrarà en escena DJ Adame.

A més a més, durant tota la tarda estarà en marxa la Ràdio Mental Fest, a càrrec de Ràdio Víbria (La Víbria Intercultural). Amb la participació de Pluralment, La Flama, Vibrialab, Contes per mames, Nowhere i Las Fridais. També s’habilitarà un espai de micro obert de poesia, dinamitzat pel Col·lectiu Minerva.

En paral·lel, i des de les 17 hores, arrencaran els tallers simultanis de Pilates (amb Prodis), Artteràpia (Rosa Valverde i Amèlia Estrada), Geocaching (Monatur i Club Social Ègara), Ioga (Toni Cañete i Club Social Ègara), Et toca (Associació Alba) i Corporeïtat i comunitat (Emanuele Nargi i La Víbria Intercultural).

També es podrà veure l’exposició “Mostra artística de l’SRC de Terrassa; un recorregut pel nostre procés”.

Durant tot la estona, hi haurà una barra de menjar i beguda a càrrec de l’Esplai Can Palet.

Finalment, la fira inclourà un Punt Lila I+, per informar-se i -en cas necessari- demanar ajuda.

Dia de la Salut Mental

Ocell de Foc és una iniciativa adreçada a joves, que impulsa la Direcció General d’Economia Social i Solidària de la Generalitat. El seu radi d’acció són les necessitats i problemàtiques del seu benestar emocional i la seva salut mental.

De fet, la celebració del festival aquest dissabte no és casualitat: El pròxim dijous, 10 d’octubre, se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental.

Carla Miralda, al Mental Fest
To Top