L’Egara 1935 s’endú el derbi i se situa líder

El conjunt d’Albert Massaguer es va imposar per 1 a 2 al camp Josep Marquès i s’ha situat primer. A l’altre grup, el Rimas va sumar davant del Giner de los Ríos la primera victòria

/ LLUÍS CLOTET

Dos penals-córner van permetre a l’Egara 1935 imposar-se en el derbi terrassenc d’aquesta tercera jornada, que va enfrontar al camp Josep Marquès al Vallès i l’Egara 1935. Com s’esperava, l’enfrontament va ser força equilibrat. L’Egara 1935 va dominar als dos primers períodes i el Vallès va ser millor als dos últims.

Al minut 21, un Egara 1935 que va saber controlar bé el joc en aquesta primera meitat, es va avançar en el marcador gràcies a un llançament de penal-córner de Joan Francesc Fernández. Per bé que el conjunt entrenat per Xavi Lis també ho va intentar, els del Pla del Bon Aire van arribar al descans manant per 0 a 1.

Més exigit que el seu rival, el Vallès va sortir del vestidor decidit a generar ocasions. Ho va fer fonamentalment en diversos llançaments de penal-córner que els visitants van saber defensar a la perfecció.

L’Egara 1935 es defensava amb molt ordre i el Vallès no aconseguia igualar el matx. Ja al quart període, Iñaki Fernández va disposar d’un altre penal-córner i el va transformar gràcies a un bon xut directe.

A la recerca de l’empat

No es va resignar el Vallès, que ho va seguir intentant fins als darrers instants. Quan faltaven tres minuts per acabar, el Vallès va passar a jugar sense el seu porter, Joel Galindo. I li va sortir bé, ja que al minut 58, Àlex Grau va retallar distàncies. Els de Xavi Lis van buscar l’empat sense èxit en els escassos segons que quedaven.

Gràcies a aquests tres punts, l’Egara 1935 s’ha situat líder del grup segon amb els mateixos 7 punts que té el Pedralbes. El Vallès, per la seva banda, és sisè amb dos punts i encara no coneix la victòria en aquesta temporada.

Pel que fa al grup primer, el Rimas va imposar-se per 3 gols a 0 a les Pedritxes davant del Giner de los Ríos. El conjunt de Xavi Ávila en va tenir prou amb tres gols en vuit minuts per endur-se els tres punts. Pol Bernades va marcar de penal, Francesc Rost de stroke i Guillem Cortina de jugada.

Vallès i Egara s’imposen a la lliga femenina

A la lliga femenina, el Vallès va guanyar per 1 a 3 davant del Xaloc amb dos gols de Maria Sola i un de Júlia Viñas. El Rimas va perdre per 1 a 2 amb el Sant Cugat i el Línia 22 per 2 a 0 davant del Pozuelo. El Vallès lidera el grup amb els mateixos nou punts que el València. Rimas i Línia 22 encara no han puntuat i tanquen la classificació. Al grup primer, l’Egara va batre per 1 a 0 al Club de Campo gràcies a un gol d’Anna Moliné.