Terrassa

L’equip de govern diu que garanteix la continuïtat del projecte de ciutat, tot i la sortida d’ERC

Tot per Terrassa i Junts hauran d’afrontar un nou escenari després de la sortida de l’executiu dels dos regidors republicans

Després de l’anunci d’Esquerra Republicana (ERC) de deixar de formar part del govern municipal, l’equip de govern s’ha pronunciat al respecte. Així, “lamenta la decisió presa per aquest grup, alhora que reafirma el seu compromís per seguir treballant per garantir que el projecte de ciutat establert a inicis de mandat continuï avançant de forma efectiva”.

Els dos regidors republicans, Ona Martínez i Pep Forn, han abandonat l’executiu perquè ja no tenen “un model compartit de ciutat”. Ara, l’equip de govern, format per Tot per Terrassa i Junts, afronta aquest nou escenari “amb gran responsabilitat i conscients de la nova realitat que s’obre a l’Ajuntament i a la ciutat. En aquest sentit es considera prioritari continuar impulsant polítiques que millorin la qualitat de vida de la ciutadania de Terrassa, conscients de les necessitats de la ciutat, i amb la mateixa vocació i determinació que s’ha fet des que es va accedir al govern de la ciutat”.

D’aquesta manera, es considera que “el projecte de la Terrassa del futur és i ha de ser compartit i es vol reiterar, igual que es va fer a inicis del mandat, la mà estesa a tots els partits democràtics del consistori per seguir treballant conjuntament pel futur de la ciutat i el benestar de la ciutadania. Així mateix, es vol recordar que la ciutat necessita esforços de totes i tots, però també capacitat de diàleg i entesa per afrontar els reptes de futur, i el govern municipal està disposat a buscar les solucions compartides que facin falta per continuar avançant”.

Properes passes 

L’equip de govern creu que “amb la sortida dels dos regidors s’obre una oportunitat per a reorganitzar l’estructura política i tècnica municipal i establir nous escenaris per trobar el consens i l’acord en els temes prioritaris de Terrassa. Així, ja s’està treballant en la reestructuració immediata del cartipàs municipal, perquè es pugui materialitzar en les properes hores”.  

To Top