Gent de Terrassa

“S’ha de viure amb passió i fer que cada projecte compti”

/ NEBRIDI ARÓZTEGUI

Yurena Viana, persona proactiva i empàtica

La cultura popular l’atrau de sempre i, després d’un breu pas pel Drac de Terrassa on “vaig fer quatre tabals”, va conèixer a la seva actual parella, l’Erik, que és el president dels Diables de Sant Pere Nord i va ingressar a aquesta colla. En principi, no volia entrar, però s’hi va involucrar, especialment, amb la colla infantil d’aquesta agrupació.

“Van proposar fer una rua infantil, perquè hi havia moltes famílies i aquests nens sempre ens acompanyaven, però no tenien el seu lloc”, explica. I s’hi va implicar perquè “tinc moltíssima debilitat pels nens” i, de fet, comenta, “vaig estudiar Educació Infantil”, formació que va acabar.

No viu a Sant Pere Nord, hi treballa allà de comercial d’Occident, però està molt compromesa amb totes les activitats que s’hi fan. Per exemple, porta les xarxes socials de l’Associació de Veïns. “Soc així, ho agafo tot i intento ajudar sempre. I, a més, soc molt responsable. No agafaré mai una cosa que no puc agafar. Si dic que sí, vaig amb això a mort”, afirma.

“Potser aquest compromís que, normalment la gent no el té, la gent t’ho agraeix”, afegeix. És del parer que “s’ha de viure amb passió, somriure amb força i fer que cada projecte compti”. “No podria viure sense tot això. És una cosa que a mi m’agrada molt. I quan fas les coses que t’agraden, és molt difícil deixar-les de fer”, afegeix.

Dels Diables de Sant Pere Nord destaca que “és una colla familiar. Cadascú té el seu espai, perquè tenim coses per als adults i per als nens”, que ja s’estan preparant per celebrar el Halloween

To Top