Terrassa

Commemoració del Dia de la Policia

En aquest acte s’ha dut a terme el lliurament de medalles d’antiguitat, i plaques de reconeixement als i les agents pels serveis prestats

Aquest dilluns s’ha celebrat l’acte institucional del Dia de la Policia a l’Auditori Municipal. Un esdeveniment que ha estat presidit per l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart: “Terrassa no és una ciutat insegura, però la seguretat és una percepció subjectiva que només es pot rebatre amb dades, treball i rigor”. L’alcalde també ha anunciat que es dotarà el cos de policia de més recursos i agents, fins a arribar als 300 efectius.

En aquest acte s’ha dut a terme el lliurament de medalles d’antiguitat, i plaques de reconeixement als i les agents pels serveis prestats d’especial rellevància, així com a la ciutadania i les entitats per la seva col·laboració de forma altruista i destacada. La medalla al mèrit professional en la categoria de bronze l’ha rebut Toni Villar, impulsor de “Policías por y para los Valientes”

L’acte també ha comptat amb la presència l’intendent major de la Policia Municipal, Antoni Flores, ha estat l’encarregat de fer la benvinguda als assistents.

Commemoració del Dia de la Policia
To Top