El CN Terrassa perd la final de la Copa Catalunya femenina amb el Sant Andreu

Les jugadores de Jordi Millán van caure per 7 a 12 a Mataró

L'equip del CN Terrassa que es va proclamar subcampió

No va poder superar el CN Terrassa al CN Sant Andreu a la final de la Copa Catalunya femenina de waterpolo. El conjunt que prepara Jordi Millán va perdre per cinc gols de diferència (7-12) davant l’equip de Javi Aznar en la final disputada el diumenge a la piscina del CN Mataró.

Les amfitriones van marcar el ritme del partit des de l’inici. Van adjudicar-se el primer quart amb un contundent 0 a 3 gràcies als gols d’Elena Ruiz, Marina Cordobès i Alba Muñoz. La dinàmica del segon quart va ser la mateixa i el CN Terrassa el va perdre per 1 a 3. Amb un clar 1 a 6 es va arribar al descans.

A la represa, el CN Sant Andreu es va situar amb un clar 1 a 8, que no deixava ja opcions per a les terrassenques. No van perdre, però, les esperances i van reduir distàncies en el marcador gràcies a les dianes d’Emmerson Houghton i Emily Nicholson.

Es va entrar al darrer parcial amb un 4 a 10 que deixava ja la final sentenciada. Elena Ruiz va afegir el quart gol al seu compte i el Sant Andreu guanyava ja per 5 a 11. Van reaccionar les egarenques amb dos gols més, però la distància era ja insalvable i el Sant Andreu es va acabar imposant per 7 gols a 12.

Les egarenques es van enfrontar a la seva excompanya Paula Camus, que milita enguany a les files andreuenques.

Les amfitriones del CN Mataró es van classificar terceres en batre per 9 a 8 el CN Sabadell en el matx per la tercera i quarta posició.