Esports

Un San Cristóbal de més a menys cau a casa amb l’Europa “B”

El 0 a 1 definitiu ha suposat la primera derrota i el primer gol encaixat del conjunt parroquial a la lliga

El defensa Ricki Calamardo abatut, després d'una bona ocasió que no ha pogut convertir en gol / Lluís Clotet

La posada en escena del San Cristóbal ha sigut esperançadora, però amb el pas dels minuts, el conjunt parroquial s’ha anat diluint i ha acabat perdent per 0 a 1 al municipal de Ca n’Anglada davant d’un Europa “B” que ha fet a la inversa, i ha anat de menys a més. Ha sigut la primera derrota a la lliga dels de Cristian García que, també, han encaixat el primer gol de la competició. Diumenge vinent, l’equip terrassenc visitarà el camp de Vilassar de Mar.

Ha començat força bé l’equip local i ha tingut algunes arribades, com un xut d’Abde o una incursió de Max Llovera que Mario Cantí no ha pogut rematar. Més tard, David Acedo ho ha provat de falta, però el porter visitant Damià ha aturat el seu tir. De nou ho ha intentat David Acedo, amb un xut que ha sortit fora, i Mario Cantí, amb una rematada que ha sortit alta.

En el minut 28, ha avisat per primera vegada el conjunt gracienc, en un llançament de falta d’un dels seus millors jugadors, Anglés, que no ha pogut superar la tanca. Mario Cantó, de seguida, ha xutat, però un defensa ha refusat la pilota. I, en el minut 38, ha arribat el que seria el definitiu 0 a 1, en una acció desafortunada dels parroquials.

Un refús poc contundent des de la defensa que Carlos Olmo no ha pogut controlar en el mig del camp, ha propiciat que Valter cacés la pilota que ha tornat cap a l’àrea local i, amb un xut per baix, ha superat l’estirada de Carles Segura. El gol ha pesat molt en les files dels de Cristian García que, en un contraatac, han estat a punt de rebre el segon gol, en un xut d’Anglés que el porter Carles Segura ha rebutjat a córner amb una bona intervenció.

El defensa local Eric Ruiz salta per una pilota amb Valter, l’autor de l’únic gol del partit / Lluís Clotet

A la represa, el San Cristóbal ha posat més voluntat que encert. Max Llovera, després d’una acció de Marc Río, que acabava d’ingressar al terreny de joc, ha vist com un defensa evitava el seu xut. Els de Cristian García han insistit en tot moment, si bé no han trobat la drecera ideal per aconseguir marcar i, sobretot, li ha mancat regularitat.

Albert, amb un tir creat que ha sortit fora per molt poc, ha estat a punt d’obtenir el segon per als barcelonins i ha replicat pel San Cristóbal, David Acedo, amb una falta que ha fregat el travesser de la porteria visitant. Albert, de cap, ha rematat fora per a l’Europa “B” i Ricki, també de cap i en un llançament d’un córner, ha gaudit d’una bona opció.

Els visitants Julen i Fuster han posat a prova a Carles Segura i el porter dels parroquials ha respost evitant el gol. Poc abans del final, Mario Cantí ha tingut una bona opció per a l’empat, després d’una precisa centrada d’Izan per la banda esquerra, però el seu cop de cap ha sortit per sobre del travesser.

Pel San Cristóbal han jugat: Carles Segura, Eric Ruiz, Bruno Perone (Yeray, m. 77), Ricki, Joan Cervós, Max Llovera, Carlos Olmo, Abde (Lamine, m. 69), Mario Cantí, David Acedo (Izan, m. 69) i Miguel (Marc Río, m. 51).

To Top