El Terrassa FC reneix a la represa i acaba sumant un punt

Els de Chus Trujillo, que al descans perdien per 2-0, s’han refet a la segona meitat i han acabat igualant el matx a dos gols

Onze titular que ha alineat el tècnic canari al camp de l'Atlético Baleares / Juanma Medina- Terrassa FC

El partit s’havia complicat per al Terrassa FC que, al descans, perdia per 2 a 0 al camp de l’Atlético Baleares. Però, a la segona meitat, els de Chus Trujillo han evidenciat una gran millora de joc i han pogut arreglar la situació i han acabat sumant un empat que trenca la mala ratxa de dos partits seguits amb derrota a la lliga, sumat a l’eliminació en la tanda de penals del partit de la Copa Federació del passat dimecres contra La Nucía. La pròxima jornada, el conjunt terrassista rebrà a l’Estadi Olímpic al Badalona Futur.

El partit s’ha posat molt de cara per als interessos dels egarencs que, després de gaudir d’una bona opció, en una rematada de Borja López després d’una bona centrada de Palacios, han vist com els locals es quedaven amb deu jugadors, per l’expulsió amb targeta vermella directa de Josep Jaume.

Era el minut 11 de partit i tot es posava de cara per als de Chus Trujillo, que han creat algunes opcions clares per marcar, amb BuenacasaPalacios o Aythami com a protagonistes. Els balears, però, han reaccionat i, després d’una ocasió de Plomer, que Marcos Pérez ha rebutjat, Jaume Pascual, exjugador del Terrassa FC, ha marcat l’1 a 0 per al seu equip, en el minut 38 de partit.

Sense temps per a la reacció, Rafa Poveda ha comès penal i ha vist la targeta vermella directa. Jaume Tovar no ha perdonat des dels onze metres i ha aconseguit fer pujar un preocupant 2 a 0 en el marcador. Ara, amb tots dos equips en igualtat numèrica de nou i amb dos gols de desavantatge, l’escenari que es presentava era el menys propici per als terrassistes.

No obstant això, la reacció del conjunt de Chus Trujillo a la segona meitat ha sigut total, en especial amb l’entrada al terreny de joc de Josu Gallastegi. Tot i que les primeres oportunitats han estat per als locals, amb dos intents de Jaume Tovar que el porter visitant ha resolt amb encert, la màquina dels terrassistes ha començat a funcionar i, en el minut 61, i després d’una bona combinació entre Palacios i Gallastegi, Jofre no ha perdonat i ha retallat distàncies amb el 2 a 1.

Sense temps per pair el primer gol dels egarencs, l’Atlético Baleares ha vist com es consumava la remuntada, amb un magnífic golàs de Gallastegi, en el minut 66 de l’encontre. Fins a la conclusió, el Terrassa FC ha sigut l’equip que ha estat més a prop del triomf, però li ha mancat encert en algunes ocasions que no ha pogut concretar amb èxit.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Víctor Sanchís, Borja López, Poveda, Palacios, Samu Casais, Martí Soler (Oiko, m. 49), Robert Simón (Diego, m. 79), Jofre, Buenacasa (Gallastegi, m. 49) i Aythami (Van den Heerik, m. 53).