Terrassa

La Policia Municipal presenta el Calendari Solidari 2025

El calendari “Som un” va en benefici de l’associació Dona’m ales, per tal de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil

Policías por y para los Valientes porta sis anys presentant el seu calendari benèfic. Des de la posada en marxa de la iniciativa, s’han aportat al voltant de 500.000 euros al laboratori d’investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. A aquesta acció, enguany se suma una novetat: es destinaran 30.000 euros durant tres anys, a subvencionar estudis sobre el Sarcoma d’Ewing, una tipologia de càncer infantil poc freqüent. La investigació la liderarà la doctora Irene Cuervas Oliveras.

La presentació del calendari es va fer ahir, dissabte 28 de setembre. La campanya solidària de la Policia Municipal culminarà amb la tradicional rapada «Posa’t al seu cap». Aquesta tindrà lloc al Raval de Montserrat, demà dilluns, entre les 16.30 h i les 21 h. A l’acte de presentació han assistit la regidora de Seguretat, Via Pública i Protecció, Patrícia Reche i la regidora de Salut, Laura Rivas, i altres membres de la Corporació Local.


Presentació del calendari “Som un” | Lluís Clotet

Presentació del calendari “Som un” | Lluís Clotet

La Policia Municipal presenta el Calendari Solidari 2025
To Top