L’Atlètic goleja el Club Egara a domicili per 2 a 4 a la lliga femenina

El CD Terrassa ha perdut a Las Palmas davant del Taburiente

Celebració d'un dels quatre gols de l'Atlètic en el derbi del Pla del Bon Aire / LLUÍS CLOTET

El segon derbi terrassenc de la lliga de Divisió d’Honor femenina ha acabat amb victòria de l’Atlètic davant del Club Egara per 2 a 4 al Pla del Bon Aire. El conjunt que prepara Jordi Carrera s’ha situat amb 7 punts, per 4 de l’Egara.

Les visitants han estat clarament superiors i han tingut molt més encert en les seves arribades a la porteria local. Al minut 19, Sofía Rogoski ha executat una gran vaselina per batre Mariona Girabent. Al 24, en el segon penal-córner de les visitants, l’argentina Julia Pons ha fet el 0 a 2.

A la represa, Ainhoa Ballesteros ha aprofitat un refús de Mariona Girabent a xut de Maria Torrent per fer un 0 a 3 que tancava definitivament el matx.

La reacció del conjunt que entrena Joan Vidal ha arribat tard. Laia Insenser ha fet l’1 a 3 al minut 51 i Berta Muñoz el 2 a 3 al 57. En el següent atac, però, l’Atlètic ha establert el 2 a 4 definitiu amb un altre gol de penal de la seva especialista, Julia Gomes.

El CD Terrassa perd a Las Palmas

En l’altre partit de la jornada, el CD Terrassa ha caigut per 3 a 1 contra el Taburiente a las Palmas de Gran Canària. La terrassenca Mònica López ha obert el marcador gràcies a un llançament de penal al minut 11, però les canàries han remuntat.Aldana Boxer ha empatat al 18, Bianca Donati ha fet el 2 a 1 de penal al 32 i Sol Pagella ha establert al 38 el 3 a 1 definitiu.