Terrassa

10 coses que has de fer si ets de Terrassa i tens el nou EA FC 25

Descobreix com portar la teva ciutat al món virtual amb les noves funcionalitats del videojoc successor del mític FIFA

S’ha acabat l’espera per als amants del futbol i dels videojocs. El nou “EA FC 25”, successor del mític FIFA, ja és al mercat, i arriba carregat de novetats per als “gamers” que vulguin gaudir del millor simulador de futbol. Però què podem fer els terrassencs al videojoc per portar el nom de la nostra ciutat a través de la pantalla?

(1) FITXA JUGADORS TERRASSENCS

Comença per fer gala d’orgull local. A “Ultimate Team”, el mode estrella, pots incorporar jugadors per crear l’equip dels teus somnis. Si ets de Terrassa, segur que et fa il·lusió fitxar jugadors egarencs com Dani Olmo, Mika Mármol, Dani Cárdenas… Potser no tenen les millors estadístiques, però aportaran l’essència de la teva ciutat al teu equip.

(2) Crea el Terrassa FC al mode carrera

El Terrassa FC no apareix oficialment al joc, però el pots crear. El mode carrera permet personalitzar equips, i aquí és on pots recrear-lo. Configura el club amb la seva equipació tradicional (o almenys fes l’intent), crea un estadi que imiti l’Olímpic, i lluita per portar l’equip de la teva ciutat a Primera Divisió. Fins i tot, pots editar jugadors per simular la plantilla real del Terrassa FC. Què esperes?

(3) Juga amb amics al nou mode “Rush” 5 vs 5

Una de les grans novetats d’EA FC 25 és el mode “Rush”, que recorda al futbol de l’hora del pati o a la Kings League. Pots competir cinc contra cinc en un camp més petit. Imagina jugar amb els teus amics, cadascú controlant un jugador. Fins i tot podeu simular la vostra aparença. És una forma de joc dinàmica i divertida que triomfarà.

(4) Recrea la carrera de Xavi Hernández

Enguany, el mode carrera de jugador tindrà noves funcionalitats. Una d’aquestes és la possibilitat de simular la trajectòria d’algunes llegendes del futbol, com Xavi Hernández. Pots reviure la seva carrera des dels seus inicis fins a convertir-lo en el que va ser: un dels millors migcampistes de la història. El faràs jugar al Barça? O bé prefereixes emprendre un altre rumb? Només depèn de tu.

(5) Explora el nou mode carrera femenina

Per primera vegada, EA FC 25 inclou un mode carrera exclusiu per al futbol femení, que permet gestionar un club o bé simular la carrera d’una jugadora en les lligues femenines més importants. Si vols portar el nom de Terrassa darrere de la pantalla, tens l’oportunitat de posar-te en la pell de Vicky Losada.

(6) Aprofita les millores tàctiques amb FC IQ

S’ha introduït la nova funció FC IQ, que modernitza la intel·ligència artificial del joc, fent que els jugadors es comportin com ho farien en la realitat. Això t’ofereix més control tàctic i un joc més realista. D’aquesta manera, podràs replicar l’estil de joc que implementa el vostre entrenador (si jugues en algun equip) o bé l’equip de la teva ciutat.

(7) Forma un equip de Terrassa amb amics

El mode clubs et permet crear el teu propi equip amb altres jugadors en línia. Imagina formar-ne un amb els teus amics que representi la ciutat i portar-lo a la glòria competint contra altres conjunts d’arreu del món. Personalitza l’estadi, els colors i l’equipació per mostrar amb orgull l’esperit terrassenc.

(8) Porta el teu propi jugador a la glòria

Dins del mode carrera de jugador, pots crear el teu propi jugador (avatar) i portar-lo fins a l’elit del futbol. Aquesta funcionalitat ja estava en anteriors edicions, però enguany han incorporat la nova tecnologia “EA Esports Cranium”. Aquesta és una nova eina dissenyada per donar-te més control sobre la teva aparença, amb la possibilitat d’afegir més detalls i trets al teu jugador. Amb una mica de paciència, crea l’avatar com si fossis tu mateix. Estàs preparat pel repte de triomfar?

(9) Simula la carrera de llegendes del Terrassa

Precisament, aquesta personalització sense límits de les aparences dels jugadors, ens dona la possibilitat de recrear la trajectòria dels jugadors mítics que han passat per les files del Terrassa FC. Deixa volar la teva imaginació i simula la carrera de llegendes del club egarenc com Monty, Gibanel, Bio, Vallespir, Esteban… Amb la nova tecnologia “Cranium”, crear “dobles” de jugadors és possible.

(10) Converteix-te en el rei del continent: guanya la Champions

EA FC 25 és l’únic videojoc on pots jugar l’emblemàtica Champions League. Et deixem escollir equip… però potser t’agradaria veure Dani Olmo aixecar el màxim títol continental amb el Barça.

To Top